בנות קשה לי כל היום אני עם התינוקי (בן חודש וחצי) לבד בבית וטוב לי, נכון שקצת קשה לבד אבל מסתדרת כמו כולן. בעלי מגיע בערב הביתה, אוכל מתקלח ונמצא קצת עם התינוק. עכשיו הוא מחזיק אותו כבר איזה שעה שעתיים אבל לא רק מחזיק, שם בטרמפולינה, בעריסה עם המובייל, על הספה... סבבה אין בעיה, אבל הוא פה ושם בוכה מגזים ואני לא מסוגלת לשמוע אותו בוכה, אז אמרתי לו תן לי אותו אני אחזיק אותו אני אהיה איתו, לך תתקלח תעשה מה שאתה צריך, אומר לי עזבי אותי את כל היום איתו אני גם רוצה להיות איתו עכשיו... עכשיו שלא תבינו לא נכון, אני הכי מבינה אותו בעולם והוא צודק, אני כל היום איתו והוא רוצה אולח לנצל את הזמן איתו, אבל מרגיש לי שהוא עושה לי בדווקא כי מקודם היה לנו ריב קטנטן. בכל הסיפור הזה כלום לא משנה חוץ מזה שבאמת באלי להרים את הבייבי שלי ולחבק אותו, לא יכולה שהוא בוכה. אוף. ואני אומרת לעצמי, סתומה הוא איתו, תנצלי את הזמן תעשי כל מה שאת לא מספיקה כל היום, אם זה לימודים או אפילו סתם לנוח, אבל אין אני לא מצליחה להנות מהזמן הזה, זה מתסכל אותי והנה אני פה כותבת לכן.
הריון ולידההריון ולידה
💬20 תגובות

תגובות (20)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2021 בשעה 18:47
עכשיו הוא באמצע שיחת טלפון, באלי ללכת לקחת את התינוק 😓
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2021 בשעה 18:50
לא הבנתי הוא בוכה ובעלך לא מרים?. מה הבעיה בעצם?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2021 בשעה 18:53
אני מבינה אותך. יש לנו את התחושה שאנחנו עושות את הדברים הכי טוב. הרגשתי גם כמוך ועם הזמן למדתי לשחרר. קודם כל בשביל התינוק - זה חשוב שיהיה לו גיוון וירגיש גם את אבא. גם בשביל בעלך - הוא כל כך רוצה לקחת חלק, זה התינוק שלו בדיוק כמו ששלך והוא ילמד להתנהל. גם בשביל עצמך - זה באמת אוויר לנשימה וריענון. נצלי את הזמן הזה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2021 בשעה 18:57
לא על כל בכי קטן ישר צריך להרים והגיוני שבעלך נמצא בעבודה רוצה להיות איתו, תשחררי זה אבא שלו,זה לא מישהו זר, תהני מהרגע שהוא איתו ותתעסקי בדברים שלך תנוחי,תתקלחי,תאכלי מה שאת אוהבת, אבל תלמדי לשחרר זה לא פייר כלפי בעלך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך