☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 812387
משתמשת פורטי
9 ביוני 2021 בשעה 03:44
בוקר טוב איזה מלחיץ פורטי אם השאלות שלא
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
9 ביוני 2021 בשעה 04:08
מחר 30
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 במרץ 2018 בשעה 07:22
בוקר טוב קמה בבוקר, שולפת ג׳ינס, מידה 34, לא עובד
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
14 בפברואר 2020 בשעה 18:23
מתהפך באמצע הלילה לבטן להשאיר אותו ככה או להפוך לגב? ואם כן להשאיר אפשר כבר להשכיב על הבטן? כבר כל לילה מתהפך שלא בטעות ידפוק את הראש או משו
אמהות
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
17 בפברואר 2020 בשעה 20:32
מה יהיה עם השיערות האלה בבטן בחיים לא היה כמויות כאלה ועוד הם שחורות הכי בולטות זה עובר? זה נושר? ומתי כבר לא יכולה לראות את זה
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2020 בשעה 06:39
כאבים בלילה היי לכולן☺️ אני בשבוע 11+4 בשמירת הריון כבר משבוע 6 בגלל דימומים, בהתחלה הייתה המטומה שנספגה ב״ה ועכשיו זה דימומים שבאים והולכים. רציתי להתייעץ לגבי כאבים שאני מרגישה בלילות האחרונים... מרגישה כמו כאבי מחזור שלעיתים מאוד חזקים, הייתה שקיפות עורפית השבוע והכל היה תקין:) האם זה תקין התחושות האלו?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2020 בשעה 20:12
היי בנות חברה שלי בהריון ראשון אני כבר שכחתי כואב לה הראש ממש מהצהריים יש עוד סוג של כדור שהיא יכולה לקחת חוץ מאקמול?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
30 במאי 2021 בשעה 16:57
בא לי לבכות ככ רע לי .. נשואה לבעל מדהים פחות משנה פלוס תינוקת .. אנחנו יחד קרוב ל3 שנים , לפני שהיינו ביחד הייתי עם מישהו שהרגשתי שהוא משלים אותי פשוט , מהסיבות שלנו לא רצינו להיכנס למערכת יחסים אבל ההתנהגות הייתה כאילו אנחנו במערכת יחסים , ואז הכרתי את בעלי ו״חתכתי״ מהבחור , הציע לי נישואים אחרי שנה ומשהו חודש אחרי גיליתי על ההיריון .. בשבועות האחרונים הבחור הזה לא יוצא לי מהראש , הדבר האחרון שאני אעשה זה לבגוד בו או לשלוח לאותו בחור הודעה אבל אני משתגעת כבר , אני לא ישנה בלילות אני מרגישה שאני מתפרקת .. בעלי הוא בן אדם טוב ואני אוהבת אותו אבל אני לא שולטת במה שאני מרגישה זה חזק ממני ! ובלי קשר למחשבות אני ובעלי לא כמו בהתחלה , מתעצבנת עליו על כל דבר , מרימה את הקול דיי הרבה , לפעמים הוא רוצה לתת לי נשיקה ואני מזיזה אןתו כי לא מתחשק לי , ומיותר לדבר על יחסי מין .. קורה פעם ב . אני מבקשת לא לשפוט אותי .
אמהות
💬
14 תגובות