הבן שלי בן 17 ימים היום, ביומיים האחרונים הוא לא רגוע בכלל. היום למשל משעה 8:30 ועד עכשיו לא ישן בכלל והיה רק על הידיים, כל פעם שאני מנסה להשכיב אותו בעריסה, בנדנדה או בכורסה לידי הוא מתחיל לבכות בטירוף ואיך שאני מרימה אותו על הידיים הוא מפסיק. מידיי פעם גם על הידיים הוא מתחיל לבכות אבל נרגע שאני מנדנדת אותו. ברור לי שהתחילו כבר הגזים ואני נותנת לו טיפות להקלה (סימיקול ועכשיו ליקציק). לא יודעת מה הסיבה שכל הזמן בוכה גם אחרי שאחר עשה קקי ומקלחת. אשמח לשמוע אם קרה למישהי.
אמהותאמהות
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 16:31
קודם כל זה ממש בסדר שהוא רוצה ידיים המון עכשיו, הוא עדיין פיצי. ותבדקי אולי הוא נשאר עדיין רעב, או שהגזים ממש מפריעים לו.. אם הוא מגיע לעייפוץ יתר זה גם בכי מטורף..זה מעגל שקשה לשבור לכן חשוב אחרי שנת הלילה, הוא קם לאכול ואחרי 45 דקות גג שעה וחצי כבר ממש לנסות להרדים אותו, על הידיים אם צריך, ורק אחרי ככה 20 דקות תנסי להעביר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 16:46
ניסיתי לתת לו עוד אוכל הוא פלט, כל פעם שאני מרדימה אותו על הידיים ומכניסה לעריסה הוא מחזיק גג 5 דקות ומתעורר שוב בבכי. לא יודעת כבר מה לעשות. חשבתי שאחרי אוכל, קקי ומקלחת הוא ירדם אבל גם לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 17:07
גם הבת שלי ככה בת שבועיים... הם צריכים מלא חום, ידיים, מגע, להרגיש אותנו... כמה פעמים ביום הוא עושה יציאה? ומה הוא אוכל?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 17:08
ותנסי אולי לשים אותו במנשא ויהיה לך יותר קל מבחינת ידיים משוחררות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך