הבנתי שאסור צפתית ובולגרית אפילו מקופסא סגורה? ונגיד אכלתי מה יכול לקרות ?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 16:36
הסיבה שאסור זה פחד מחיידק הליסטריה שעלול להימצא בגבינות שנשמרות במים, גבינות עם עובש וגבינות לא מפוסטרות.
ב99% לא קורה כלום טפו טפו, אבל אם חלילה חוטפים את הזיהום אז יכול להיגרם חלילה הפלה, או מומים לעובר כמו חירשות.
תהיי רגועה, אכלת ואין מה לעשות.. תהיי קשובה לגוף שלך ואם לא מרגישה טוב לחכת לרופאה..
ופעם הבאה לא לאכול..
לזכור שפעם ההורים שלנו לא שמרו כלום ויצאנו בסדר, אבל אם אפשר לשמור אקסטרא ויש היום מודעות אז נימנע
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 17:15
מה מה מההה
אסור בולגרית??
זה הגבינה היחידה שאני מסוגלת לאכול ובאופן כללי בערך החלבון היחיד...
אוף. למה זה אסור?
משתמשת פורטי7 ביוני 2021 בשעה 17:44
כי המים שבהם הגבינה יושבת יכולים להכיל חיידקים מסוכנים. תיכנסו למשרד הבריאות ותראו מה מותר ומה אסור.
https://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/during/Pages/food_safety.aspx