אני מגזימה? אני בתחילת הריון ולא הייתי בטוחה אם מותר לקיים יחסים אז שאלתי את הרופא נשים. והוא אמר לי: תקיימו הרבה, זה מעולה. תעשי כמה שבעלך רוצה, כמה שהוא רוצה. רק לי מפריע שהוא משייך את זה לבעלי ובכלל למין הגברי את היחסים?
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2021 בשעה 16:24
איכס! תגובה נוראית 😐 מעניין איך רופאת נשים הייתה מגיבה לשאלה. ״איך וכמה שהוא רוצה״....מציק לי סורי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2021 בשעה 16:25
סוטה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2021 בשעה 16:26
אני ממש מסכימה איתך אנונימית, זה בהחלט צורם. רוב רופאי הנשים שנתקלתי בהם באו ביציאות מגעילות ולא במקום, וחבל מאוד שאנחנו ממשיכות לאפשר את זה (מודה שגם אני קפאתי במקום כמה פעמים במקום להגיב). חבל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2021 בשעה 16:29
לא הייתי לוקחת קשה.. לא בטוחה שהכוונה שלו הייתה זדונית. קצת הומור🤷‍♀️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חייבת לפרוק. גרים בבית של חמותי כבר חמש שנים. היא גרה בחו״ל. ופשוט קשה לי להתמודד עם השטלטנות שלה! בהתחלה שרק עברתי לפה הכל היה ברור, שלא אשנה או אחליף או אסדר לה את הבית.. אבל עובר זמן, אנחנו נשארים לגור עוד שנה ועוד שנה ובכלל קורונה לא מאפשרת לה להיות פה כבר שנתיים, התינוק עומד להגיע בקרוב (בע״ה) והתנאים משתנים. אבל מה השטלטנות הזו לא משתחררת ממנה ומתערבת ומשתגעת שבעלי אומר לה שאנחנו רוצים להחליף את השולחן והשידה בסלון כי הם תופסים את כל החלל ואין מקום לשים משטח פעילות טרמפולינה וכו׳. אני רותחת כבר לא יכולה עם הדבר הזה שאנחנו אלה שגרים פה והיא זאת שקובעת מה יהיה ולמה. ופשוט מוריד לי מבעלי שהוא לא יודע לעמוד מולה, להציב עובדה ואנחנו מחליפים נקודה. באיזה עולם את גרה בבית ולא יכולה לעשות בו מה שאת רוצה?? רהיטים שכבר 15 שנה יושבים פה לא תגידו משהו חדש שנזרק.. והבעיה שבעלי מכבד מידי את ההורים שלו. אני עומדת להתפוצץ וזה לפני שילדתי.. כי שאלד והיא תבוא לביקור בארץ היא תגור איתנו ואני חושבת שזה לא הולך להסתיים יפה.
זוגיותזוגיות
💬24 תגובות