☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 808299
משתמשת פורטי
3 ביוני 2021 בשעה 20:27
רוצה להגיד המוווווון תודה חיבוק מהלב לזה שהמציא את התרופה המקסימה דיקלקטין ממש קסם לא מרגישים כלוווום כאילו לא בהריון
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
4 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
3 ביוני 2021 בשעה 22:59
מצטרפת!!😄😄
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
2 במאי 2018 בשעה 02:32
סהכ נורא הגיוני מילקי בשעה כזאת מה נסגררררררררר
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוגוסט 2021 בשעה 10:54
היי:) אני בהריון ראשון שבוע 9+1 בערך משבוע 6 אני סובלת מבחילות נוראיות! כל מה שאני אוכלת לא יושב טוב ומכביד ומצד שני אני חווה התקפי רעב ממש כמו הרגשה של ״חור בבטן״. אציין שאני לא מקיאה, אלא רק סוחבת בחילות יצא פעם אחת שהקאתי וזה ממש עזר לי כי זה שחרר הכל האם מותר להקיא בכוח (בעזרת אצבעות) כדי לשחרר את ההרגשה או שזה מסוכן?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2021 בשעה 19:34
איחור של שבוע (מזחור לא סדיר ) בדיקת הריון ביתית לפני 3 ימים בערך שלילית . עכשיו קצת בחילות וסחרחורת אין בדיקה זמינה בבית למי היה ככה ?ובסוף התגלה הריון?
הריון מתוק
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
7 בדצמבר 2021 בשעה 17:43
עבר לי כבר 6 שבועות מהלידה ועדיין יש לי קצת דימום אני על הנקה מלאה והרופא הביא לי גלולות להתחיל לקחת או לחכות שיגמר הדימום?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
19 במרץ 2022 בשעה 09:25
היי בנות, יש דבר כזה מכשיר שמשמיע רעש לבן לשים בחדר של התינוק? יודעת שאפשר לשים בטלפון אבל אני רוצה שלא יהיה תלוי בטלפון שלי שאוכל לשים את המכשיר בחדר שירדם ולצאת
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
23 ביוני 2022 בשעה 10:00
היי שאלה, הייתי בשבוע 7 באולטרסאונד וראו רק שק הריון וחלבון. יש לי בדיקה נוספת בשבוע 9 לבדוק תקינות. בעזרת השם יהיה בסדר אני לא דואגת מאמינה שזה ביוץ מאוחר. 🙏🏻 אבל זה אמור להשפיע על גיל ההריון? כלומר אם זה מתאים לשבוע אחר אז לפי מה אני מתייחסת להמשך הבדיקות? לפי וסת אחרונה או לפי מתי ראו עובר בעזרת השם?
הריון ולידה
💬
2 תגובות