שמה שמן בסיר מטגנת אסאדו / אוסבוקו שטובל לפני בשמן ופפריקה אדומה
אחרי זה מוציאה ומטגנת בצל
שהבצל מזהיב שמה חומוס/שעועית לבנה /חומה כמובן מה שאת אוהבת וכמובן להשרות אותה במים יום לפני מתבלת מלח פלפל שחור פפריקה כמון וסילאן
לערבב טוב טוב להוסיף ביצים תפוחי אדמה מקולפים בטטות אם את אוהבת ושמה מים שיכסה את הכל
תתני לזה להירתח עד שהכל יחסית רך (לא ממש כי זה גם מתבשל בפלטה )
אן את אוהבת חיטה אז מטגנת בצד חיטה עם אותם תבלינים של החמין קצת מים ואז שמה בשקית קוקי אחרי שמתבשל
ושמה את זה בתוך הזיר של החמין כשאת שמה בפלטה
משתמשת פורטי3 ביוני 2021 בשעה 20:30
וכמובן שאת שמה בפלטה לבדוק שיש בסיר מים , לא צריל יותר מידי מים רק שיכסה את החומוס והשעועית קצת .וכמובן לבדוק כל פעם שיש מים ולא התאדה . וטיפ ממעי שאת מכזה אץ החמין שימי מעל המכסה שמכה עבה זה עוזר לו להתבשל יותר טוב