מתכון לחמין טוב,??
אוכלאוכל
💬18 תגובות

תגובות (18)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2021 בשעה 20:29
שמה שמן בסיר מטגנת אסאדו / אוסבוקו שטובל לפני בשמן ופפריקה אדומה אחרי זה מוציאה ומטגנת בצל שהבצל מזהיב שמה חומוס/שעועית לבנה /חומה כמובן מה שאת אוהבת וכמובן להשרות אותה במים יום לפני מתבלת מלח פלפל שחור פפריקה כמון וסילאן לערבב טוב טוב להוסיף ביצים תפוחי אדמה מקולפים בטטות אם את אוהבת ושמה מים שיכסה את הכל תתני לזה להירתח עד שהכל יחסית רך (לא ממש כי זה גם מתבשל בפלטה ) אן את אוהבת חיטה אז מטגנת בצד חיטה עם אותם תבלינים של החמין קצת מים ואז שמה בשקית קוקי אחרי שמתבשל ושמה את זה בתוך הזיר של החמין כשאת שמה בפלטה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2021 בשעה 20:30
וכמובן שאת שמה בפלטה לבדוק שיש בסיר מים , לא צריל יותר מידי מים רק שיכסה את החומוס והשעועית קצת .וכמובן לבדוק כל פעם שיש מים ולא התאדה . וטיפ ממעי שאת מכזה אץ החמין שימי מעל המכסה שמכה עבה זה עוזר לו להתבשל יותר טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2021 בשעה 05:43
תודה מלכה❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2021 בשעה 05:44
אבל אפשר לשים חיטה בסיר בלישקית קוקי?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך