בנות, אם אני רוצה לתבל מרק עם שורש סלרי, איזה חלק אני חותכת, וכמה? לא טובה כל כך בקולינריה 😅
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2021 בשעה 08:24
בעיקרון את יכולה להוסיף את הגבעולים וגם את העלים .פשוט תחתכי את החלק התחתון ותוציאי את העלים הצהובים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2021 בשעה 08:24
ואני לא טוחנת ביחד עם שאר הירקות, נכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2021 בשעה 08:29
טוחנת ביחד ברגע שהכל רך ומוכן😊
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2021 בשעה 08:37
תודה אהובות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך