תרשמי בגוגל הפלאפל של אלון זה מתכון אלוהי אבל צריך להיערך מראש כלומר להשרות לילה לפני את החומוס
משתמשת פורטי1 ביוני 2021 בשעה 20:21
פלאפל
1/2 קילו חומוס מושרה במים קרים לילה לפני
צרור עלי כוסברה
1 בצל גדול
1 ראש שום
1 פלפל ירוק חריף - לא חובה
1 כף סודה לשתיה
2 כפות פרורי לחם
1 כפית גדושה כמון
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/2 פלפל שחור גרוס
מערבבת הכל ביחד בבלנדר מוסיפה במהלך הטחינה עד 1/4 כוס מים ( שלא יהיה נוזלי)
נותת לנוח אחרי הטחינה בערך 20 דק עושה עיגולים ומכניסה לשמן עמוק - לוודא שלא חם מידי .
הכי טעים שיש ! מכינה לפחות פעם בשבוע😅