הקובה קנוי של יסמין לא היה לי כוח להכין,
זה המתכון למרק:
בצל אחד חתוך לרצועות
2 סלקים גדולים
2 ענפים של סלרי
כף פפריקה
2 כפות רסק
2 כפות סילאן (אפשר גם סוכר מי שרוצה)
כפית שטוחה מלח לימון (מי שאוהבת יותר חמוץ יכולה להוסיף בהמשך לפי הטעם)
מלח ופלפל
מטגנים את הבצל עם הסלרי וסלק אחד חתוך קוביות קטנות (חשוב!), את הסלק השני חותכים וטוחנים עם מים בבלנדר מוט (זה הסוד כדי שייצא אדום אדום וסמיך) ואז מוסיפים לסיר. מוסיפים לסיר את שאר המצרכים ומבשלים 40 דקות ,
אחכ מוסיפים את הקובות ומבשלים עד שהן צפות.
חשוב שיהיה בסיר גג שליש גובה נוזלים בסיר כדי שהמרקם יהיה סמיך
בתאבון ❤️😋