☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 805127
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 10:09
בטא 23935.90 IU/L אני חייבת לחזור לבדוק אם הוא מתקפל או לא צריך?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 10:10
אין צורך
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 10:15
אצלי היה 200 ומשהו ולא בדקתי הכפלה. בדיקת הכפלה מתבקשים לעשות במקרים של ivf/הזרעות וכדומה..אחרת לא חייב. אפשר לעשות אבל ממש לא חייב.
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 10:17
זה אומר שאין סיכוי שהוא ירד ? כי פעם שעברה ירד והיה לי הריון כימי
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 10:19
אני מתכוונת אם המספר יכול לרדת עוד כמה ימים
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 ביולי 2018 בשעה 10:05
בדיקת בטא היי אני יומיים לפני האיחור במחזור עשיתי הגירה ביתית ויצא לי קו חלש מאוד לאחר מכן עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא 15.90 משהי יודעת את הערכים והאם זה בטוח חיובי
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2018 בשעה 07:29
חזה רך לפני הנקה אני מניקה לפי דרישה באופן מלא, הבת שלי בת כמעט 3 שבועות. כמות של חלב היא ב"ה לא בעיה אצלי ותמיד יוצא בשפע. אבל משהו השתנה ביומיים האחרונים: התרגלתי שתמיד לפני הנקה השד קשה וכשהיא מסיימת לינוק הוא שוב רך, וזה היה לי הגיוני (מלא, והיא מרוקנת אותו...). עכשיו בין האכלה להאכלה לא נהיה לי קשה ולא מרגישה הבדל ברכות אחרי שהיא מסיימת. מקווה מאד שזה נורמלי ולא שהכמות יורדת משום מה? (היא התחילה לפנק אותי בלילות ולתת עד 5-6 שעות הפסקה(!) מקווה שזה לא מאותת לגוף להוריד בכמות!) אציין שכשהיא מסיימת לאכול אני תמיד לוחצת על השד לבדוק, ותמיד יוצא זרם מכובד בעוצמה. תקין?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
8 בינואר 2020 בשעה 19:32
מניעה אחרי גרידה בנות שעברו גרידה כמה זמן אמרו לכן למנוע? שאלתי היום את הרופא שעשה את הגרידה אמר שממליץ 3 מחזורים ואז אמר אפילו 2. זה בגלח רקע בריאותי? אנחנו לא משתמשים בגלולות מונעים עם שקפים אני יודעת שזה לא 100% השאלה עם ובמידה שניכנס להריון זה מסוכן?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
19 ביוני 2020 בשעה 22:01
קורס הכנה ללידה ממליצות?? או שזה סתם מלחיץ? היי אמהות אני כן מעוניינת בקורס הכנה ללידה אבל הרוב אומרלי שזה שטויות ורק מלחיץ סתם, לא יודעת מה אתן ממליצות ללכת או לא ?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
29 באוקטובר 2020 בשעה 12:19
היי בנות! אני בהריון שני, שבוע 15. אחרי הלידה הראשונה הייתה לי "תסמונת התעלה הקרפלית", עכשיו בשינה אני מרגישה שזה חוזר והכאבים מעירים אותי מה יכול לעזור לי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2020 בשעה 20:57
בנות לילה טוב לכן😍 מישהי יודעת אם זה העונה של הפרי רימון?🤗 ממש מציק לי למטה והבנתי שזה תרופת סבתא, מעדיפה לאכול את זה מאשר להכניס משהו כימי לגוף🤦🏼♀️
הריון ולידה
💬
18 תגובות