איך אתןן מכינות מוקפץץ באלי להכין ואף פעם לא עשיתי😅
אוכל
💬4 תגובות👍3 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי31 במאי 2021 בשעה 06:44
הכי קליל בעולם,
גמבה אדומה וצהובה, גזר, קישוא, בצל, פטריות אם את אוהבת אפשר להוסיף (בעקרון כל ירק שאת אוהבת תוסיפי)
לחתוך לרצועות דקות.
להקפיץ את זה בשמן זית ולרכך את הירקות מעט
להוסיף רצועות של חזה עוף, ברגע שהחזה עוף מקבל צבע לבן
תוסיפי רוטב טריאקי, סויה וצ׳ילי מתוק או חריף מעט מעט מים רותחים
קצת מלח ופלפל וזהו
תכיני בצד נודלס ויוצא מושלם 🙏🏽
משתמשת פורטי31 במאי 2021 בשעה 06:55
תודהה נועה🙏🏼🙏🏼
משתמשת פורטי31 במאי 2021 בשעה 07:40
אני עשיתי את המוקפץ שאור העחתה בעמודמשלה מושלם 🥰
משתמשת פורטי1 ביוני 2021 בשעה 01:34
לוקחת חזה עוף, חותכת לקוביות , מכינה לו מרינדה כזאת של סויה וטריאקי ושמה במקרר
לוקחת גמבות , הקטנות הצבעוניות האלה, חותכת אותן לעיגולים
ברוקולי טרי מבושל, מפרידה לפרחים כאלה, גזר חותכת לעיגולים
בצל איך שבא לך ,
פטריות טריות חתוכות לרבעים או אפילו שלמות (הקטנות),
קישוא אם באלך אפשר גם כרוב , ועוד ירקות שאוהבים
לוקחת את החזה עוף, מטגנת אותו עם בצל עד שמקבל צבע לבן, ואז שמה בצד,
מטגנת לפי הסדר את הירקות (מה שיותר קשה קודם) : את הגמבות, גזר, כשנהיה יותר רך, מוסיפה את הבצל, פטריות, שום אפשר גם, ברוקולי, (אפשר גם להחליף את הבצל לבצל ירוק)
כשהכל נהיה רך מוסיפה את החזה עוף שטיגנת מקודם ורטבים כמו סויה וטריאקי, תבלינים מלח , פלפל לפי הטעם , מערבבת עד שהכל נספג וטעים😍
תוך כדיי מבשלת איטריות בנפרד, ואז מאחדת אותם ביחד