טוב נגמר לי הבצל
ואני עושה ספגטי
טיפיםם ???
יש לי שום
מחפשת משווו שיהיה מלא ברוטבבבב
תמיד יוצא לי יבש כזה.
אוכל
💬8 תגובות👍1 לייקים
תגובות (8)
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 09:52
שימי שום תטגני אותו עם שמן ואז תוסיפי הרבה רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות או גם וגם. תתבלי בפפריקה מלח פלפל שחור מעט מים רותחים. תני לזה להיות סמיך על אש גבוהה 2 דק ואז תוסיפי את הספגטי המבושל.
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 09:52
תטבלי *
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 10:23
הכי טוב זה לעשות את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ושרוצים לאכול פשוט לשים בצלחת מהפסטה ועלייה רוטב