טוב נגמר לי הבצל ואני עושה ספגטי טיפיםם ??? יש לי שום מחפשת משווו שיהיה מלא ברוטבבבב תמיד יוצא לי יבש כזה.
אוכלאוכל
💬8 תגובות👍1 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 09:52
שימי שום תטגני אותו עם שמן ואז תוסיפי הרבה רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות או גם וגם. תתבלי בפפריקה מלח פלפל שחור מעט מים רותחים. תני לזה להיות סמיך על אש גבוהה 2 דק ואז תוסיפי את הספגטי המבושל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 09:52
תטבלי *
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 10:23
הכי טוב זה לעשות את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ושרוצים לאכול פשוט לשים בצלחת מהפסטה ועלייה רוטב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2021 בשעה 10:30
דווקא אני מכינה אותם באותו הרוטב ויוצא ממש טוב.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך