☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 803313
משתמשת פורטי
29 במאי 2021 בשעה 02:33
בשעה טובה ילדתייי נסיכה מושלמת וקראנו לה ״ מילין ״💕💕💕💕
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
18 לייקים
תגובות (11)
משתמשת פורטי
29 במאי 2021 בשעה 02:49
בשעה טובה 💕 שיהיה במזל שם מהמם !! יש פירוש לשם ? ☺️
משתמשת פורטי
29 במאי 2021 בשעה 03:02
מזל טוב 🥰😍
משתמשת פורטי
29 במאי 2021 בשעה 03:54
מזל טובבב!!! איזה יופי! את מלכה!! תגדלי אותה בנחת, בריאות ואושר❤
משתמשת פורטי
29 במאי 2021 בשעה 04:29
יאאאאא איזה כיףףף מזל טוב!!!!
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
16 באוקטובר 2018 בשעה 17:43
שאילה .. תינוק בגיל חודש אוכל וישן זה לגיטימי? ??
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
18 ביוני 2019 בשעה 17:14
מחפשת מראה לאוטו כדי לראות את התינוק אשמח לקישור
קניות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2020 בשעה 19:47
תקראוו חשוב!!! לאלה שלא כל כך יודעים למה אסור להשאיר בצל חתוך/קלוף לילה שלם הנה הסבר מדעי מידע חשוב לבריאותינו על הבצל: קראו בסבלנות כדאי!!! ב-1919, כאשר השפעת הרגה 40 מיליון בני אדם, היה אותו רופא אשר ביקר בחוות חקלאיות רבות אשר נדבקו בשפעת, כדי לראות כיצד יוכל לעזור להם להילחם במחלה. רבים מן החקלאים ומשפחותיהם אכן הלכו לעולמם. הרופא הגיע אל חקלאי מסוים ולהפתעתו כולם היו בריאים. כאשר הרופא שאל את החקלאי מה הוא עשה שגרם לכך שמצבו יהיה שונה מכל השאר, האשה השיבה שהיא שמה בצל לא מקולף בתוך כל חדר בביתה (יש להניח שלא יותר משני חדרים, באותה תקופה). הרופא התקשה להאמין שזו הסיבה שבני הבית לא נדבקו במחלה. הוא ביקש מהאשה כי תתן לו אחד מן הבצלים כדי לבדוק אותו במיקרוסקופ. האשה נתנה לרופא את אחד הבצלים ובבדיקתו הוא גילה את וירוס השפעת בתוך הבצל. ללא ספק, הבצל ספג לתוכו את גורם המחלה, ובכך שמר על בריאות בניה המשפחה. אני שמעתי את הסיפור הזה מהספרית שלי. היא אמרה שלפני מספר שנים, רבים מעובדיה חלו בשפעת, וכן גם רבים מלקוחותיה. בשנה שלאחר מכן היא שמה כמה קעריות עם בצלים בתוך המספרה. להפתעתה, איש מעובדיה לא חלה. זה בהחלט עובד. נסו זאת וראו מה קורה. אנו ניסינו זאת בשנה האחרונה ולא חלינו בשפעת. בכל זאת, יש איזושהי הערה לענין הזה, כי אני שלחתי זאת לידידה באורגון, אשה אשר תמיד תורמת לי חומר בנושאי בריאות. היא השיבה לי כך: "תודה עבור התזכורת. אני לא יודעת בנוגע לסיפור של החקלאי... אבל, אני כן יודעת שאני חליתי בדלקת ריאות, וכמובן הייתי חולה מאד. נתקלתי במאמר שבו נכתב כי יש לחתוך את שתי קצות הבצל ולהכניסו לתוך צנצנת ריקה, שאותה יש להניח סמוך לחולה למשך הלילה. נאמר שם שהבצל יהיה שחור בבוקר, בגלל החיידקים שיספוג. אכן, זה בדיוק מה שקרה.... הבצל היה ממש הרוס ואני התחלתי להרגיש יותר טוב. עוד קראתי במאמר שבצלים ושומים שמניחים אותם בחדר הצילו רבים במגפה השחורה, לפני שנים רבות. יש להם תכונות אנטי בקטריאליות ואנטיספטיות." פעמים רבות, כאשר יש לנו בעיות בבטן, אנו לא יודעים מה להאשים. אולי אשמים הבצלים שאכלנו. בצלים סופגים בקטריות וזו הסיבה שהם כל כך יעילים במניעת הצטננות ושפעת. אך זו גם הסיבה שאסור לנו לאכול בצל שהיה מונח זמן מסוים אחרי שנחתך. שאריות בצל הן רעילות. היתה לי הזדמנות נפלאה לסייר במפעל "מולינס – מוצרי מזון", המייצרים מיונז. בהזדמנות זו עלו שאלות בנוגע להרעלות מזון, כי רציתי לחלוק עמם מה שלמדתי מכימאי. אד, שהיה המדריך שלנו, הוא כימאי מזון אשף. במהלך הסיור, מישהו שאל אם באמת יש להיות מודאגים ממיונז. אנשים תמיד מודאגים שמיונז יתקלקל. תשובתו של אד היתה כי כל מיונז שיוצר באופן תעשייתי הוא בטוח לגמרי. "אין אפילו צורך לשמור מיונז כזה במקרר החשמלי. לא יזיק אם יוחזק במקרר, אך ממש אין צורך בכך". אד הסביר כי גורם החומציות במיונז(pH) נקבע לנקודה כזו שבה הבקטריות אינן יכולות לשרוד. הוא המשיך לדבר על הפיקניק הקייצי, עם קערת סלט תפוחי האדמה המונחת על השולחן, וכיצד כולם מאשימים את המיונז כאשר מישהו נעשה חולה. אד אמר כי כאשר מדווח על הרעלת המזון, הדבר הראשון שהאחראים מחפשים הוא מתי ה"קרבן" אכל לאחרונה בצל ומהיכן הגיע אותו בצל (בסלט תפוחי האדמה). אד אומר שהגורם איננו המיונז (אם הוא לא מיוצר בבית) אשר מתקלקל בחוץ. אלו כנראה הבצלים, ואם לא הבצלים, אז תפוחי האדמה. הוא הסביר כי בצלים הם מגנט ענק לבקטריות, במיוחד בצל לא מבושל. לעולם אין לתכנן שמירת חלק מבצל חתוך לשימוש מאוחר יותר.
אמהות
💬
6 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
11 באפריל 2020 בשעה 17:08
שבוע טוב🥰 המלצות להזמנת בגדים מהאינטרנט🙏 היי נסיכות שבוע 15 עוד שניה ומתחיל להיות לי ממש לא נוח בבגדים🙈, מישהי יכולה להמליץ על אתר שאפשר להזמין ממנו בגדים יפים ונוחים? חייבת לציין שאני לובשת חצאיות ושמלות אז זה פלוס... תודה מראש❤
הריון ולידה
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2020 בשעה 10:25
העוגות יום הולדת שלי משנה שעברה 😀 אז מה יהיה השנה???? 7.12 😮😮 רעיונות יבואו בברכהה (דרך אגב העוגה נתרמה אז למחלקה האונוקולוגית ילדים בהדסה עין כרם)
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
17 בינואר 2021 בשעה 12:04
מרק שהוא ציר דגים עם טופו מטוגן ופטריות ובצל מותר? הטופו מטוגן בצד והמרק עצמו מתבשל עם הפטריות והבצל.. סבבה נכון?🙂
הריון ולידה
💬
11 תגובות