יש לי שאלה מקווה שהיא לא דבילית מדי... איך נותנים טעימות של ירקות שבדרך כלל אוכלים אותם טריים? אם בכלל? לדוגמא עגבניה, מלפפון, גמבה...
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במאי 2021 בשעה 07:45
עגבניה את יכולה לגרד... מלפפון גם אפשר את החלק הפנימי לגרד בפומפייה... גמבה אולי הייתי מוותרת ומחכה קצת לגיל גדול יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במאי 2021 בשעה 07:46
אבל גם אם אגרד מלפפון ועגבניה זה לא מרקם חלק כמו ירקות מבושלים..לא מסוכן?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במאי 2021 בשעה 07:46
שואלת גם לגבי תפוח, אפרסק וכו...איך מגיעים למרקם חלק?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במאי 2021 בשעה 07:48
תפוח אפשר להרתיח ולרסק 🤷🏻‍♀️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות