☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 798047
משתמשת פורטי
22 במאי 2021 בשעה 22:02
בננות מישהי יודעת אם מותר לעשות אנהלציה מי מלח ? יש לי ממש קושי בנשימה שבוע 25
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
22 במאי 2021 בשעה 22:30
בטח מומלץ אפילו!
משתמשת פורטי
22 במאי 2021 בשעה 22:33
תודה אהובה❤️
משתמשת פורטי
22 במאי 2021 בשעה 23:04
תרגישי טוב 😘
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 באוגוסט 2017 בשעה 09:39
כואב בציצי בהריון הקודם לא כאב לי היה רגיל גדל רק בחודש שביעי וכרגע אני בהריון שני חודש שלישי כואב כשלוחצים בציצי וגדל קרה לכן אולי??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2018 בשעה 05:15
אקונומיקה ונקיונות בנות איך אתן מנקות?? אני חולת אקונומיקה ואמא שלי אמרה לי שאני חייבת להפסיק בתקופה הזו להשתמש בכמויות שאני משתמשת בהן ושזה לא בריא. אמרתי לה שאני שמה בד סביב האף והפה אבל היא אמרה שזה לא מספיק. מה אתן עושות ? מאז שגיליתי (שבועיים) אני שמה פחות..אבל אולי עדיין יש חומרי ניקוי אחרים או משהו?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2018 בשעה 21:41
תיק לידה! חייבת עזרה אני אמורה ללדת בקרוב ( מקווה לפחות- שבוע 39) ועוד לא הכנתי תיק ללידה, אני ממד מתעצלת בגלל שיש לי בלאגן בראש. בבקשה תכתבו לי מה באמת צריך לשים בתיק ללידה ולאשפוז בלי לקחת את כל הבית אבל גם בלי להחסיר דברים חשובים
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
12 בפברואר 2019 בשעה 22:50
מי שעברה קיסרי אשמח לדעת האם גם לכן זה ככה אני חודש אחרי קיסרי חירום והתחושה הזאת בבטן של המקום הרדום פשוט מחרפנת אותע אני עדיין עם התחתונים של קוטקס לא יכולה ללבוש תחתונים רגילים גם לכן זה ככה ?
אמהות
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2020 בשעה 03:22
שמיכי אמהות יקרות שאלה... הבן שלי בן 3 חודשים וחצי סרבן מוצצים, ניסיתי כל החברות והוא פשוט לא מוכן !! אני משלבת לו הנקה ותמל אבל הרוב הנקה. רק אני יכולה להרדים אותו כי הוא נרדם בהנקה אפילו אם הוא לא רעב, וזה קשה לי !! אף אחד לא יכול לעזור לי בנושא בגלל זה. אז חשבתי להרגיל אותו לשמיכי או לחיתול טטרה ״במקום מוצץ״ וזה יהיה מה שמרגיע אותו וגם יעזור לו בהרדמה כשאני לא בבית ואין ציצי ... מה אומרות? מישהי נסתה את זה ?
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2020 בשעה 06:17
פרי אגס לתינוקות היי בנות איך אתן מכינות לתינוקות אגס? תודה
אמהות
💬
8 תגובות