למישהו יש מתכון של פיצה שאפשר להכין גם מכוסמין לבן תודה רבה🙏🙏❣
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במאי 2021 בשעה 07:15
2 כוסות קמח 2 כפות סוכר כף שמרים יבישם רבע כוס שמן זית ¾ כוס מים פושרים חצי כפית מלח טורפים יחד את השמרים והסוכר עם המים, ומשאירים לתסיסה 5 דקות. אחכ מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד שיוצא כדור בצק. משמנים את הכדור בשמן זית ושמים להתפחה מהירה של 40 דקות. וזהו , אחכ את מכינה את הפיצה .. בתאבון :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במאי 2021 בשעה 07:23
רכיבים לבצק: קמח - 4 כוסות מים - כ-300 מל' (חמים לא רותחים עד 35 מעלות) שמרים יבשים - 3 כפות סוכר - 1 כפית מלח - 1 כפית שמן - ¼ כוס רכיבים לרוטב עגבניות: רסק עגבניות - 100 גר' מלח - 1 כפית סוכר - ½1 כפיות אורגנו - 1 כפית (או תבלין לפיצה) קטשופ - 6 כפות שמן זית - 1 כף מים - ½-1 כוס רכיבים לפיצה: גבינת מוצרלה - 250 גר' (מגורדת) זיתים - לפי הטעם (פרוסים ומגולענים או כל תוספת שאוהבים) אופן הכנת הבצק: החלו בהכנת הבצק: הכניסו קמח, שמרים יבשים וסוכר לקערת המערבל, חברו את וו הלישה והפעילו על מהירות איטית. הוסיפו לקערה את המלח וצקו את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד, לא נוזלי ולא מוצק מידי. (אם הבצק קשה מידי, הוסיפו לו עוד מים. אם הוא נוזלי, הוסיפו לו מעט קמח). כאשר הבצק מתגבש הוסיפו לו תוך כדי ערבול את השמן. לאחר מכן, הוציאו את הבצק לקערה והניחו בינתיים בצד לתפיחה קצרה בת 10-15. בזמן הזה תוכלו להכין את רוטב העגבניות. אופן הכנת הרוטב עגבניות: הכניסו לקערה בינונית את כל מרכיבי הרוטב למעט המים וערבבו היטב. הוסיפו לרוטב את המים בהדרגה עד שהוא יהפוך למעט נוזלי ולא מוצק. אופן הכנת הפיצה: הדליקו תנור לחום גבוה של 220-250 מעלות. שמנו תבנית עגולה בקוטר 30 ס''מ או תבנית מלבנית בגודל 40X32 ורפדו אותה בנייר אפייה. לאחר שהבצק מוכן ונח מעט, רדדו את הבצק לעלה בעובי 2 ס''מ והניחו אותו בתוך התבנית. צקו את הרוטב מעל הבצק לפי הטעם ובצורה אחידה. פזרו מעל הרוטב גבינת מוצרלה ותוספות, הכניסו לתנור ואפו כ-7-10 דקות או עד שהבצק מזהיב. מתכון קל , מתכון לפיצה http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?recipeid=1724

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך