כוס קמח (אפשר מכוסמין, או קמח 80%) עם שקית אבקת אפייה
רבע/חצי כוס סוכר (אני שמה דמררה)
כוס קוואקר- המהיר הכנה
לערבב.
לזה להוסיף:
ביצה
חצי כוס שמן
כף טחינה
כף דבש
לערבב.
וזהו ואז מוסיפים פשוט מה שבא.
אגוזים, חמוציות, שוקולדציפס, שקדים קלופים, גרעיני חמניה, צימוקים וכו.. פשוט מה שיש. (את יכולה להוסיף רק חמוציות.)
אני אישית משטחת על תבנית בינונית. אבל אפשר להכין גם עוגיות.
160 מעלות. לוקח משהו כמו שעה
אם את מכינה בתבנית, חותכים אחרי שקצת מתקרר כדי שלא יתפורר.