☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 794229
משתמשת פורטי
18 במאי 2021 בשעה 11:19
היי בנות , מה אתן אומרות על הכרית הזאת ? באמת נוח לישון איתה ?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
18 במאי 2021 בשעה 11:57
מושלמת אני לא מאמינה שנזכרתי לקנות אותה בחודש שישי
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2019 בשעה 12:53
חייבת את עזרתכן דחוףףף הילד שלי בן 9 חודשים כמו גולם הגיע אוגוסט והוא יצא לחופש גדול ... הייתי איתו בבית מיום שישי עד ראשון האחרון (כולל) ומרגישה אותו שהוא עצוב ולא כמו שהוא היה בגן שהיה לו חברה ןגננות שמשחקןת איתו למרות ששהייתי בביתאיתן ניסיתי כן לצאת איתו לבחוץ ולגן שעשועים ובין לבין היו לי כביסות בישולים וכו.. מרגישה שירד לו המצברוח וגם אמא שלי אימרת את זה שרואה אותו בשיחות וידיאו על בסיס יומי (גרה רחוק) בקיצור אתמול חמותי שמרה עליו ואין שם חברה היא כל היום איתו לבד בבית כמה הוא יכול לשחק במשחקים שלו ... אתמול הוא קם מתוך שינה בצרחות (שלפעמים קורה לו) היום הוא גם אצל חמותי ןהיא אומרת שהוא בכלל לא רגוע כל היום מנסה לעשות לו כל מיני דברים ולא רגוע בכלל ןךא רוצה כלום יש לציין שיש לו ימים כאלו לפעמים אבל מנסה לתת לו כמה שיותר צומי דאני חוזרת הביתה אבל זה לא מספיק ... מה אתן יכולות לייעץ לי בשביל שהוא יהיה רגוע ושמח כמו בגן ?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2019 בשעה 07:41
אוכל עוד מעט בן 7 חודשים שאוכלים ממש בוהה בנו ..אוכל מנת פירות בבוקר וקצת מרק בצהריים עוד לא טעם בוטנים..כדאי לתת ?אם כן מה עדיף?כממרח או חטיף במבה של התינוקות??
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
13 במרץ 2020 בשעה 08:22
עצירות נמאס מימים בלי יציאות לפעמים יש ימים שאני לא מתפנה כמו שצריך ואז נגרמים גם כאבי בטן ואי נוחות זה מעצבן אותי מאוד וממש לא נעים פוסט פריקה
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2021 בשעה 15:12
שבוע 10+4 כאבי ראש שלא עוברים. מה עושים??
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
8 במאי 2021 בשעה 13:50
היי, אפשר לעבור למטרנה שלב 2 לפני שהילדה אוכלת ירקות? כי הבנתי ששלב 2 לא אמור להיות האוכל העיקרי שלהם והוא ״משלים״ את הויטמינים שהם צריכים..
אמהות
💬
7 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
10 ביוני 2021 בשעה 09:10
תגידו זה נכון שאם את שעירה מדי בהריון זה בן ואם את לא שעירה זו בת?
הריון ולידה
💬
9 תגובות