איך מתחילים טעימות?
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במאי 2021 בשעה 06:53
אין חשיבות לפרי או ירק קודם ... גם בירקות לדג אין בעיה לשלב -הייתי בהרצאה של תזונאית שמדריכה על תנוזה לתינוקת- נגיד התחלת עם בננה את נותנת כפית או שתיים בשביל לעניין את התינוק ולראות איך הוא מגיב לרעיון החדש הטיימינג חשוב נגיד שעה לפני ארוחה, שיהיה תיאבון אבל לא רעב מדי כי אז הם יעדיפו את הבקבוק או הציצי המוכר והאהוב לאט לאט את מנסה טעמים חדשים הכמויות מתחילות לעלות ואז בהדרגה זה מתחיל להפוך לארוחה של ממש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במאי 2021 בשעה 06:56
כמובן שטוחנת את האוכל בהתחלה ****
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במאי 2021 בשעה 08:26
אני יודעת שעדיף להתחיל עם ירקות.. קישוא, בטטה, דלעת, תפוח אדמה וכו כל ירק לתת שלושה ימים כדי לשלול אלרגיה (בדרך כלל אלרגיה תופיע ביום השני לטעימה ולא בפעם הראשונה.. לכן חשוב לתת שלושה ימים וגם מאוד חשוב לתת בבוקר בזמן שיש רופא במידה ומתפתחת אלרגיה) אחרי ירקות עוברים לפירות באותה צורה הכל כמובן טחון. ונותנים ממש חצי כפית רק כדי לשלול אלרגיה.. אחרי שסיימת את יכולה להתחיל לשלב חמאת בוטנים טבעית, ממרח שקדים, טחינה , אבוקדו ואז להוסיף קטניות כמו קינואה, עדשים בכל הצבעים ואפשר להוסיף גם הודו נקבה בהתחלה ואז עוף ועוד בשר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך