☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 791098
משתמשת פורטי
13 במאי 2021 בשעה 12:13
שבוע 17, הלחץ והחרדה בלתי נפרדים ממני (כאבי בטן והקאות מהסטרס) כי אני עם ילד בבית. איך מתגברים על זה? האם זה יכול לפגוע בעובר?😢
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
13 במאי 2021 בשעה 12:44
וואי אהובה ליבי איתך! לא פשוט בכלל כמה שאני יגיד לך תיהי חזקה תנסי להרגע ולנשום עמוק
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
26 במרץ 2019 בשעה 18:11
הצילווו רק לי לוקח שעה כל ארוחה? הילד כל ארוחה סובל מגזים למרות הסימיקול.. מה עושים?? (בן חודש וחצי..)
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2019 בשעה 06:06
פצעים בפנים היי. בן חודשיים יצא לו פצעים בפנים קצת על הצוואר. נראה לי שזה מההרמונים שלי (כמו ששמעתי) הנקה מלאה. מה אפשר לעשות? למרוח? מתי אמור לעבור?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
2 בפברואר 2020 בשעה 12:21
פעם ראשונה בגן משחקים. .
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2020 בשעה 21:20
חייבת את עצתכן!!; אני אמא לילד ראשון, בן 4 חודשים. הוא כמעט ולא ישן מעל ל-40 דק' במהלך היום, אלא אם ישן על הידיים, ובלילה מתעורר לינוק פעמיים. אני משכיבה אותו בסביבות 19:15, והוא מתעורר ב-2:00 וב-5:00. חוץ מזה הילד מאוד חיוני ומלא אנרגיה במהלך היום ולא נראה שחסרה לו שינה. קיבלתי עצה מיועצת שינה לא לתת לו להירדם על הציצי ואיך שהוא מתחיל להירדם לנתק אותו. קשה לי עם זה, כי נורא כיף לי שהוא נרדם תוך כדי הנקה אבל מפחדת שזה יפגע לו בשינה בעתיד. מה אתן מכירות מנסיונכן?
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
29 באפריל 2020 בשעה 22:21
הורמונים? שבוע 11. נראה לי שאיבדתי פרופורציה. אני רוטנת וכועסת כל הזמן,בעיקר על בעלי. בוחנת אותו בנכונותו לסייע/לעשות לי/ עד כמה הוא רגיש ובמבחן התוצאה פשוט כועסת ומאוכזבת. היום ביקשתי שיעזור לי במצעים ובמקום החלוקה שקבעתי בנינו הוא החליט שהוא רק מוריד הכל וזה מספיק. מאז עברו כמה שעות ואני לא נרגעת. רק מאכילה את עצמי סרטים ומחשבנת מה עשה או לא עשה. כשהוא מנשק אותי אני עוצרת את הנשימה ואומרת לו שלא ינשום לכיווני. בקיצור מרגישה שאני לא חושבת צלול והוא פגוע אבל לא יכולה לעזור לו כרגע. מה קורה בגזרתכן בשבועות אלו???
משוערות נוב׳-דצמ׳ 2020
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
22 ביוני 2020 בשעה 18:29
בנות איך עושים עיסוי פיטמות? ..
הריון ולידה
💬
24 תגובות