☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 790397
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:26
לחוצהההה שבוע 36 ועוד לא קניתי כלוםם 😭😭 מאיפה להתחיל חנויות במחירים טובים ????
הריון ולידה
💬
17 תגובות
תגובות (17)
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:30
רון לתינוק חבילות לידה הכי משתלמות לדעתי!
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:31
בייביסטאר
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:43
רון לתינוק
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:43
אני קניתי הכל בשילב זה יקר אבל שווה כל שקל . מה שכן עגלה וסל קל את יכולה לקנות במקום.אחר יותר זול
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2020 בשעה 08:40
חזיות גוזיות בנות אני שבוע 7 והחזה שלי ענק מתפוצץ נפוח וממש כואב.. חייבת המלצה לגוזיה או חזיה בלי ברזלים שלא ארגיש את הנוכחות שלה ורק תכסה את מה שצריך😏 אני מידה C אם זה משנה ועכשיו אולי אפילו D 🙈 איפה קניתן חזיות/גוזיות?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
10 בדצמבר 2020 בשעה 14:35
אני מניקה הנקה מלאה עד גיל חצי שנה אני אוהבת הנקה וברגע שזה יכביד עליי אפסיק חמותי מחפשת אותי מאןד כל הזמן עסוקה להגיד לי איך תכף אני ישבר וזה קשה והנה אני אוטוטו יפסיק להניק היינו אצל משפחה והיא גם היתה והעדפתי לשאוב ולתת לו כדי שלא אצטרך למצוא פינה להנקה היא ראתה אותי מאכילה מרחוק ואומרת לי מה זה חלב שלך או שזה מטרנה עניתי לה שלי היא עשתה פרצוף כזה מבואס כאילו מה עדיין לא נשברת ונמאס לי כבר מה הייתן עושות?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
28 בינואר 2021 בשעה 15:07
נגררתי לזה גם 😅😍 איזה שבוע אני ?
הריון ולידה
💬
25 תגובות
משתמשת פורטי
22 במאי 2021 בשעה 01:04
אחרי 23 יום קיסרי.. כל פעם שיש לי לשירותים ( קקי) יש לי כאבים ממש חזקים בבטן תחתונה עד שאני עושה כאילו עדיף לא להתאפק כי זה כואב כנל לגבי גזים.. קרה למישהי קבעתי תןר לרופאת נשים אבל בכל זאת בודקת פה וזה הגיוני שעדיין מדממת?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוקטובר 2021 בשעה 07:42
היי בנות, כאבים עזים בידיים, מתעוררת מזה בלילות... המלצות לכדור שיכול לעזור? טיפול רפלקסולוגי? דיקור?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
20 בפברואר 2022 בשעה 15:07
לפי המחשבון אני שבוע 7 הייתי אצל רופא נשים וראו רק שק והוא אמר שאני ממש בהתחלה או שההריון לא תקין אמר לי שהביוץ היה מאוחר , מה אומרות? קרה למישהי ושבועיים אחרי זה כן ראו משהו?
הריון ולידה
💬
2 תגובות