☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 790346
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 10:13
טיפ קטן לאמהות שמשתגעות בבית 😅
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 10:41
לא מצחיק
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 10:47
את מביכה
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 11:44
תמחקי מותק זה הבית של דוד שליי חבלל שיראה לו שהתמונה פה מסתובבץ
משתמשת פורטי
12 במאי 2021 בשעה 14:24
לפי דעתי דוד שלך הפיץ את התמונה הזאת ואם את כבר מדברת איתו אולי כדי לך להמליץ לו לשפץ קצת ... 🤷♀️
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
6 במאי 2018 בשעה 14:57
אני וגיסתי צפויות ללדת באותו שבוע אז ככה יש לי גיסה שאני מאוד אוהבת מעריכה, שצפוייה ללדת איתי ממש באותו השבוע, לה כבר יש ילדים ובשבילי זה ילד ראשון. אני מאוד מפרגנת ושמחה שלתינוקי שלי יהיה חבר קרוב אבל פעם בכמה זמן מתגלגלת אליי מחשבה לא נעימה שאף פעם הפוקוס לא יהיה על הילד שלי גם בימי הולדת שהם בעזרת השם יחגגו יחד, גם בברית , וגם באופן כללי עם תשומת הלב של כל שאר המשפחה שלו שאני מאוד אוהבת שתיאלץ להתחלק. אני שונאת את התחושה הזאת ומרגישה איתה ממש רע. אשמח לשמוע מכן מי שאולי גדלה עם בת דודה באותו חודש או מי שחולקת יומולדת לילד באותו שבוע חודש עם ילד אחר קרוב מהמשפחה קצת תובנות שיעוזרו לי להסתכל על זה באור חיובי יותר.
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
18 בינואר 2020 בשעה 17:37
כאבי גרון היי בנות, ההריוניות שביניכן. מה המליצו לכן בבית המרקחת לכאבי גרון? כי אני יודעת שסטרפסילס אסור.
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
14 בפברואר 2020 בשעה 05:54
צביעת שיער בטרימסטר הראשון. אני לא יודעת מה לעשות, יש לי שורש ושיער לבן אני מתה לצבוע ויש האומרים שלא מומלץ לצבוע בטרימסטר הראשון. יש אופציות לצבעי שיער שאפשר לצבוע איתם??? אני נראת רע חחחח
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
28 ביולי 2020 בשעה 16:57
תנועות עובר בשבוע 16 להריון (הריון ראשון), שליה קדמית. מתי אמורים להרגיש תנועות עובר?
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2021 בשעה 00:21
בנותוש..אני אחרי 2 הפלות, עכשיו ב׳ה בשבוע 19. מרגישה בימים האחרונים כאילו ממש את הרחם כבד.. אני יודעת שזה נשמע מצחיק כי יש שם עובר וזה כבד..אבל עד היום לא הרגשתי את זה. בנוסף בשעות האחרונות התחילו לי כאבים כמו דקירות כאלה בכל מיני טווחי זמן. זה בעיטות? אני מצד אחד לחוצה מכל דבר בגלל ההפלות, ומצד שני לא רוצה לרוץ למיון.. ממש מסוכן עכשיו עם הקורונה וגם מנסה להוריד חרדות מה אומרות?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2021 בשעה 13:21
בנות הייתי בהערכת משקל אצל הרופא שלי שבוע 35 אמר שהיא באחוזון 75% שוקלת 2.700 ואמר שאופי נשקול זירוז אבל לא יודע עדיין .. מה זה לא כזה גדול לא בא לי זירוז הריון ראשון היה לי זירוז עקב סיבה אחרת ואמרו גם שהעובר גדול ובסוף יצא 2.900 אז למה להלחיץץץץץ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים