לפני כמה ימים מישהי העלתה שהיא הכינה צ’יפס בתנור איך עושים את זה? איך מתבלנים את זה ומערבבים? וכמה זמן צריך להיות בתנור וכמה מעלות?
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2021 בשעה 15:50
מלח פלפל שחור פפריקה חריפה צילי גרוס שמן זית וכורכום יוצא נדיררררררר חותכת לחתיכות בגודל שרוצים את בתפוחי אדמה שמים בקערה מוסיפים את כל התבלינים ואת השמן זית מערבבים עם היד ומכניסים לתנור 200 מעלות עד שה בפנים מוכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2021 בשעה 15:51
ככה לפני שזה נכנס לתנור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2021 בשעה 15:59
אני מכינה צ'יפס קנוי בתנור בתבנית עם נייר אפייה פורסת את הצ'יפס שלא יהיה אחד על השני מזלפת ממש מעט שמן זית מכניסה לחצי שעה 180° אם בא לך את יכולה עם תפו"א חתוך רגיל אפשר גם להוסיף פפריקה ומלח ולערבב עם הידיים יוצא טעים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2021 בשעה 16:00
מכסים את זה עם נייר כסף?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות