אוף בנות, שבוע 16 - גם לכן היתה את התופעה המוזרה הזאת שיש לכן טעם מר בפה כזה במהלך היום לא משנה מה תאכלו? טעם מר אחרי אוכל כל פעם ועם יותר מדי רוק שלא נגמר 🤮 אני כל הזמן מוצאת את עצמי אוכלת רק כדי להעביר את הטעם המר הזה... זה פשוט לא עובר לי 😔
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2021 בשעה 16:31
היה לי בשבועות מוקדמים זה יעבור לך אל תדאגי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2021 בשעה 16:38
בטח יש לי את זה משבוע 6 יש שאומרות שעובר ויש כאלה שלא בכל אופן מסטיקים זה הפתרון מבחינתי כרגע חח תנסי אולי יעזור לך גם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2021 בשעה 16:44
כן... אני רוב הזמן לוקחת מסטיקים שיעביר את הטעם הזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2021 בשעה 17:06
גם אצלי... מוצאת את עצמי לועסת כל היום כדי להעביר את הטעם😬 מסטיקים או סוכריות ללא סוכר זה הפיתרון הכי טוב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

סיפור הלידה שלי יום שני 30.12 בדיוק התחלתי את שבוע 40 בסביבות השעה 19:00 התחילו לי צירים בהפרש של 20-15 דק ככה המשיך כל הלילה ולקראת השעה 06:00 בבוקר ההפרש בין ציר לציר כבר היה כל 5 דק והכאבים התחזקו נסענו לבית חולים עשו לי מוניטור ולאחר מכן בדיקת רופא הרופא אמר שאני בפתיחה 1 ומחיקה 70% ואני חוזרת הביתה והזכיר לי להגיע לביקורת בעוד 3 ימים הסתכלתי עליו ואמרתי לו היווום אניי חוזזרתת יצאתי מהבית חולים עם דמעות כי הבנתי שהכאבים אמורים להתעצם עוד יותר הגעתי הביתה בסביבות השעה 8 והכאבים אכן התגברוו בשעה 13:00 כבר הרגשתי לחץץ וראיתי את הפקק הרירי והתחלתי לדמם נסענו לבית חולים שוב מוניטור והייתי צריכה לחכות שעתיים לרופא כי הסתובב במחלקה כשנכנסתי בדק אותי הייתי כבר בפתיחה של 4 הגעתי לחדר לידה עם פתיחה של 5.5 והתחננתי לאפידורל בפתיחה 6 קיבלתי אפידורל היה קצת עיכוב בלידה בגלל שנתקעתי בפתיחה 6 ולאחר מכן הראש היה מעט גבוהה ורצו לתת לי פיטוצין ושמעתי גם אפשרות של לידת ואקום או קיסרי בעלי התייעץ עם הרב שלו וב"ה ועשה מה שהרב אמר לו וב"ה מאז הכל זרם וילדתי לידה רגילה בחצות והנסיך שלי היה התינוק הראשון שנולד בתאריך 1.1.2020 בבית חולים בלינסון:)
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות👍5 לייקים