☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 782496
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 21:52
בנות הבת שלי בת ארבעה חודשים מקוררת מנוזלת היא מצליחה להרדם רק עם כרית אם לא קמה כל חמש דקות? זה נורא שתישן כמה לילות עם כרית? עד שיעבור?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
3 במאי 2021 בשעה 03:10
תנסי לשים את הכרית מתחת למזרון ולאו דווקא כשהיא ישנה עליה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 בספטמבר 2020 בשעה 18:15
מיטת מעבר מי שהעבירה, איך עשיתן את המעבר בצורה חלקה? איך נכון לעשות זאת? אני נאלצת להעביר למיטת מעבר למרות שעוד לא מנסה לטפס(בת שנה וארבע) כי אני בהריון, הבטן מתחילה להפריע. לרוב אני מניקה ומעבירה אותה במצב שינה למיטה. אבל נגיד שנצ אני מרדימה ישירות במיטה. ונורא קשה לי.
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2021 בשעה 14:50
הזמנתי פסטה עם קציפת כמהין. ואחרי זה חשבתי על זה שזה עם ביצים. בלחץ!!! יש מה לעשות???
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 08:40
היי אהובות אוכלת סרטים חברות שלי אומרות שהבטן גדולה לשבוע 28 מה אומרות?
הריון ולידה
💬
58 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
15 בנובמבר 2021 בשעה 11:16
בנות עשיתי היום חיסון שני לתינוקי אמרו לי שלפעמים יש חום באותו יום של החיסון מתי בודקים חום ואיך מזהים?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
7 בינואר 2022 בשעה 07:46
עצבנית!!!! כשאני מחליפה לילד טיטול/ בגדים/ גוזרת ציפורניים וכל מיני דברים כאלו שמצריכים התעסקות עם הילד באופן קבועעעע בעלי נתקע משחק איתו בזמן הזה מצמיד אליו את הראש שלו ובגדול מפריע לי ממלא לפעמים הפעולות האלו קשות כי הוא זז או מתנגד וצריך לזרז את זה אז אני מעירה לבעלי כל הזמן ״זוז אתה מפריע״ כל פעם ולא לומד ולא מבין. עכשיו תוך כדי ויכוח הוא מנחית את זה עלי ״כואב לל שאני משחק איתו את רק מעירה כל הזמן״ מזה המשפט הדבילי הזה???? עכשיו מיותר לציין שהוא לא מחליף טיטול בגדים וכל מה שציינתי אז הוא לא מבין מזה…. אתן מבינות את הטמטום והחוצפה ???????
זוגיות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
2 במאי 2022 בשעה 16:49
בדיקת ביוץ מה זה אומר? שאני בביוץ או לפני ביוץ? הרי הבדיקה אמורה לבדוק הורמון לפני ביוץ אם הבנתי נכון….
הריון ולידה
💬
4 תגובות