בצק שהכנתי לפני שעה כבר עבר תפיחה אחת. רוצה להכין חלות בחמש בבוקר. האם להשאיר בחוץ או במקרר??? בבקשה דחוף בננות
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2021 בשעה 20:56
עדיף מקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2021 בשעה 21:00
מקרר..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2021 בשעה 21:02
מקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2021 בשעה 21:06
אין עליכן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך