☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 782267
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 17:44
לאורה ילדת כבר ???
הריון ולידה
💬
67 תגובות
תגובות (67)
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 17:50
😂😂😂את משהו את😂😂😂 כן היא ילדה שלישיה
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 18:02
למה דווקא יעל ממש מתעניינת אם ילדה?
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 18:02
סטס חחחחח 🤣🤣🤣
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 18:03
אני ילדתי שלישיה בלי אפידורל בבית עכוז עוזר לך?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באפריל 2018 בשעה 19:52
בנות עזרה הריון שני , עשיתי בדיקת הריון ויצא חיובית 2 פסים 1 כהה והשני בהיר ..מחכה לעשות בדיקות דם בגלל חול המועד אין בדיקות :( רוצה כבר לדעת שזה סופייי.. למרות שההריון הזה כלכל שונה ..כאילו יש לי איחור של שבועעים וכאבי רגליים ועייפות מטורפת וכמו כאבי מחזור כאלה .. ובנוסף סליחה על הפירוט בזמן יחסי מין כאילו דוקר לי ולא נעים בכלל. למישהי קרה???
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
26 במרץ 2019 בשעה 11:25
מה דעתכן?? אתמול עשיתי אולטרסאונד לפני בדיקה השקיפות עורפית. העובר מתאים לשבוע 12.. האם ניתן לראות בשקיפות עורפית. אם זה בן או בת??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
12 במרץ 2020 בשעה 18:28
דחוף לי בבקשה תענו עד לפני יומיים הביבי שלי לא הפסיק לזוז ובעיקר בלילה היה רוקד אתמול הרגשתי אותו בקטנה והיום גם אבל בשעה האחרונה לא מרגישה תנועות כמו שצריך אכלתי לפני רבע שעה שוקולד ובנתיים אני על הצד ועוד לא זז מה הייתן עושות עולות למיון או מחכות לבוקר ??
הריון ולידה
💬
14 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
16 באוקטובר 2020 בשעה 06:19
תעזרו לי בבקשה מי שיודעת משהו לא ברור קורה לבן שלי, הוא בן חצי שנה ועד לפני שבוע היה רגיל להירדם לבד באופן עצמאי, פשוט היה נרדם על הגב או נשכב על הצד ונרדם. בזמן האחרון אני שמה לב שכל פעם הוא מתגלגל על הבטן בלול ומתחיל לבכות, אני מחזירה אותו לגב והוא עושה את זה שוב ושוב ובוכה וברור לי שהוא רוצה לישון. נראה כאילו הוא מחפש תנוחה חדשה להירדם אבל לא מצליח. בסופו של דבר אני נאלצת להרדים אותו על הידיים כמו פעם ואני מפחדת שהוא התרגל. מישהי יודעת למה זה קורה ואיך פותרים את זה???
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2021 בשעה 14:26
איזה כיף לקבל תוצאה כזו גם בפעם השניה🎊🎊🎊🎊
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
18 בנובמבר 2021 בשעה 16:07
מתקרבת לתשיעי אבל לא כלכך סגורה על איך צריך לתזמן צירים ומה מרגישים בערך ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות