ג'חנונים..😊🥖🥖🥖 הכנתי גחנונים בכמות גדולה והקפאתי צריכה עזרה / התייעצות אני שומרת שבת ועד שבת בבוקר ב10 הם על הפלטה(על גבי ברזל מגביה).. בבוקר הם יוצאים שרופים מלמטה. מה עושים כדי שלא יישרפו מלמטה? תודה רבה
אוכלאוכל
💬90 תגובות👍6 לייקים

תגובות (90)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 14:07
את שמה לחם למטה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 14:07
כשסבתא שלי עושה היא שמה נייר אפייה ומתחת לגחנון שמה פרוסות לחם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 14:07
ואאאאי שווה!!! שימי בסיר גחנון נייר פרגמנט , עליו 2 פרוסות לחם , גחנון ועוד נייר פרגמנט...סוףףףף ולא נשרף! תימנייה פשוטטט🤣🤣🤣
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 14:10
רוזי. יש לך מתכון מוצלח למישהי שלא הכינה מעולם ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך