נמאסו עליי החרדות.. אני כבר לא יודעת מתי אני באמת צריכה להילחץ ומתי לא... אני בשבוע 19..הריון שני..הרגשתי תנועות לסירוגין משבוע 15.. מעל שבוע שאני כל יום מרגישה תנועות.. ומאתמול בצהריים כלום.. אני יודעת שזה לא שלב שעושים בו מעקב תנועות.. אבל אני נכנסת ללחץ.. דיברתי עם הרופאה והיא אומרת שאני בלחץ.. זה הגיוני מה שקורה לי?
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 12:25
הגיוני לגמרי לי בשבועות האלה היו גם כמה ימים שלא הרגשתי אם את חרדה הכי טוב שתלכי ותבדקי וככה זה ירגיע אותך ותראי שהכל בסדר❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 12:26
לפעמים יש רופאים שחסרי רגישות אני תמיד בעד לעשות מה שמרגיע אותך אם מרגיע אותך ללכת ולבדוק גם כל כמה ימים תעשי את זה זה עדיף על חרדה ולחץ ומחשבות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 12:26
ועוד משהו אני ממליצה לך דופלר ביתי אני יכול. להגיד לך שאני מאוד חרדתית וזה פשוט חסך לי מיליון נסיעות לבריאות האישה וזה הכי מרגיע שיש!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2021 בשעה 12:26
יכולה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך