שומעות אתמול בצהריים אני טיבלתי שניצלים בביצה ולא הכנתי את כולם והשארתי 2 בתוך הביצה במקרר מכוסה, והיום הכנתי אותם ואכלתי.. ועכשיו אני קצת חוששת שאולי לא הייתי צריכה לאכול אם זה היה בביצה מאתמול ? אני בהריון
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2021 בשעה 12:37
נראה לי בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2021 בשעה 12:49
אני הייתי אוכלת, אם היה עטוף טוב ובמקרר אין בעיה לדעתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2021 בשעה 12:49
כל עוד זה עבר טיגון אין סיכוי לכלום החום של שמן של טיגון זה 100 מעלות ומעלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2021 בשעה 12:50
אבל להבא עדיף שתטגני הכל אני יתן לך פטנט אני מקפיאה את השניצלים כשאני עושה כמות ואז מחממת בתנור יוצא כמו חדש מהמחבת

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך