היי בנות
צרכתי סויה מופחתת נתרן וגיליתי שיש בה 4% אלכוהול (מה לעזאזל)
לא אכלתי מזה הרבה, חבילה קטנה כמו של הסושיות.
אני ממש ממש בלחץ האם זה בסדר לדעתכן?
הריון ולידה
💬3 תגובות👍1 לייקים
תגובות (3)
משתמשת פורטי25 באפריל 2021 בשעה 18:50
היא עברה טיגון/בישול ?
אם כן האלכוהול מתאדה
משתמשת פורטי25 באפריל 2021 בשעה 18:51
אני לא יודעת, זה רוטב סויה באריזה של קיקומן. לא העליתי בדעתי שזה מכיל אלכוהול כי ברגיל שלהם אין
משתמשת פורטי25 באפריל 2021 בשעה 18:54
תראי מכמות כזאת קטנה שצרכת סביר להניח שלא יקרה נזק
לפי דעתי אבל כמובן שאני לא בטוחה אבל נראה לי כשמכינים רוטב סויה כנראה שזה עובר איזשהו בישול והאלכוהול מתאדה .
בכול מקרה אין מה להיות בלחץ .