☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 775214
משתמשת פורטי
24 באפריל 2021 בשעה 13:52
בנות קניתן לתינוק מיטה עם דופן יורדת? כדי שיהיה יותר קל להוציא אותו בלי להתכופף? אם כן, יש לכן המלצה על חנות טובה למיטות עם אישור תקן ישראלי?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (2)
משתמשת פורטי
24 באפריל 2021 בשעה 15:38
לכי לשילב או לכל חנות תינוקות, המיטות בדרך כלל עם דופן יורדת.
משתמשת פורטי
24 באפריל 2021 בשעה 15:52
השאלה אם זה בטיחותי והאם זה משהו שבאמת משתמשים בו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 במרץ 2019 בשעה 18:53
כאב בטן בצד ימין למעלה היי בנות אשמח לעזרתכן...התחילו לי דקירות כאבים הצד ימין למעלה של הבטן באזור הפופיק רק בצד... חוזר והולך.. לפני כמה ימים גם היה ונעלם ועכשיו שוב שבוע 6+3 עצירות כבר יומיים יש ממה להילחץ??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2020 בשעה 09:58
תחבושות לאחר הלידה איך הם? מישהי השתמשה??
קניות
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
5 באפריל 2020 בשעה 17:50
התלבטות אסף הרופא או איכילוב?????
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 04:16
תזונה בהריון היי בנות יש כאן מישהי שמשתמשת במוצרי הרבלייף בהריון? בעיקר בשייקים.. מעניין אותי אם זה בסדר בזמן הריון
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
13 בפברואר 2021 בשעה 20:05
נשים אחרי לידה שקרה להן ? -- שבועיים וחצי אחרי לידה כבר נקייה מדם. בשבוע השלישי אפילו התחתונים נקיות, גם ניגוב(!!) רק כשאני מכניסה אצבע לפעמים אחרי שעה בערך יש טפטוף קל של דם (אדום) ואז כמה ניגובים עם דם. תכלס ? מחכה להיטהר . לכן השאלה שלי אם הגיוני שנגמר הדם ואלו שאריות ? למה הן לא יוצאות ?או שהדם 'תקוע' באיזה מקום ? מה אפשר לעשות כדי לזרז את היציאה שלו ?? תודה !!!
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
21 במאי 2021 בשעה 08:28
היי בנות הקטנה שלי הת חודיים הבוקר גיליתי את זה על האוזן שלה. זאת פיטריה? ידוע לכן משהו? קרה לקטנים שלכן?
אמהות
💬
1 תגובות