מרתיחה את הבשר 3 שעות ומקררת ללילה
או עוטפת בנייר כסף ושמה את הנתח בתןכו ולמקפיא לשעה.
מטגנת 2 בצלים ו6 שיני שום שלמות
מוסיפה 2 גבעולי סלרי עם העלים
ואת הגזר והתפוח אדמה מערבבת
וסוגרת את המכסה
בנתיים פורסת את הבשר לחתיכות דקות
מתבלנת בכןרכום, מעט חוויג' מרק, פלפל שחור, מלח, מרק עוף, כמון וסילאן
מערבבת מניחה את פרוסות הבשר באמצע ומוסיפה 2 וחצי כוסות מהציר בשר
ועוד כוס מים רותחים עם כף מרק עוף.
מוזגת חצי כוס יין אדום על הבשר עצמו זה מרכך את הבשר
סוגרת מכסה לשעה וחצי
בנתיים מחממת תנור ל200 מעלות
פותחת מכסה מזלפת סילאן מעל הבשר
מכניסה את הבשר לתנור בלי מכסה ל20 דקות
ומוציאה
זהוו מוכן
בתאבון🥰