☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 773796
משתמשת פורטי
22 באפריל 2021 בשעה 07:56
בוקר טוב אמהות מבת ים/ חולון/ ראשון לציון מה אתן עושות בחופשת לידה עם התינוקות? הבנתי שיש חוגים, זה מהקופת חולים או פרטי? אשמח לרעיונות איך להעביר את היום תודה :)
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 בדצמבר 2017 בשעה 09:40
מישהי יודעת להגיד אם לידה בשבוע 35 מצריכה פגייה ?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
1 במרץ 2018 בשעה 20:35
נפיחות קשה שלום בנות. אני בשבוע 9. בנתיים לא עליתי במשקל.. הייתי בטוחה שכן.. סובלת מנפיחות קשה,גזים ועצמאות. מה עושים??? לא יכולה עם זה ..זה מתסכל. כל פעם אוכלת קצת ומרגישה כאילו טחנתי בכמויות. אין לי יציאות נורמליות ומסודרות.. יש איזה תרופת סבתא לזה? זה בלתי נסבל.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2019 בשעה 16:09
אתמול עשה חיסון גיל חודשיים. ללא הרוטה. אתמול הלילה עבר בסדר ברוך השם. מהצהרים שמתי לב שחום מעט גבוה. אין חום אבל עולה במעלה 2 בכל מדידה בעת החלפת חיתול. שאלתי. האחות אמרה לי 48 שעות. רק לא זוכרת עד 48 שעות ממתן הזריקה או עוד 48 שעות ממתן הזריקה יהיה חום. מישהי זוכרת? תודה.
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביוני 2019 בשעה 11:17
עגלת abc סלסה למי יש אותה? הטיולון לא ניראה במצב שכיבה, זה יותר ניראה כמו ישיבה עם השענה קצת לאחור, מישהי יכולה לצלם לי את שלה?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2019 בשעה 05:59
עצירות לתינוק בן 7 חודשים מה אפשר לתת?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2020 בשעה 16:14
שבוע 7 - היו לי הפרשות חומות ודימום חום במשך שבועיים (משבוע 5) ועכשיו הפסיק ויש רק הפרשות צהובות רגילות. האם תקין?
הריון ולידה
💬
2 תגובות