מתכון טוב לקציצות ברוטב אדום? (לא רוטב כמו של פסטה)
אוכלאוכל
💬1 תגובות

תגובות (1)

User Avatar
משתמשת פורטי21 באפריל 2021 בשעה 18:51
מושלם מכינה כל שבוע קציצות בשר ברוטב : חבילה בשר טחון 1 בצל לגרד עליו 1 ביצה רבע כפית מלח פחות מרבע כפית פ.שחור חצי כפית קינמון 3 כפות פירורי לחם - לערבב הכל טוב טוב לשים בצד . רוטב - לשים כפית שמן בסיר , אחרי שמתחמם טיפה להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות רבע כפית מלח פחות מרבע כפית פ.שחור 2 כוסות מים . אש גדולה - כשרותח לעשות אש קטנה , לעשות כדורים מהקציצות ולהכניס לרוטב . לבשל על אש בינונית כרבע שעה , שלא יגמרו המים . אם חסר מים להוסיף מהקומקום רותחים עד גובה הקציצות , לא הרבה .