מתכון טוב לקציצות ברוטב אדום? (לא רוטב כמו של פסטה)
אוכל
💬1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי21 באפריל 2021 בשעה 18:51
מושלם מכינה כל שבוע
קציצות בשר ברוטב :
חבילה בשר טחון
1 בצל לגרד עליו
1 ביצה
רבע כפית מלח
פחות מרבע כפית פ.שחור
חצי כפית קינמון
3 כפות פירורי לחם - לערבב הכל טוב טוב לשים בצד .
רוטב -
לשים כפית שמן בסיר , אחרי שמתחמם טיפה להוסיף 2
כפות גדושות רסק עגבניות
רבע כפית מלח
פחות מרבע כפית פ.שחור
2 כוסות מים .
אש גדולה - כשרותח לעשות אש קטנה , לעשות כדורים מהקציצות ולהכניס לרוטב .
לבשל על אש בינונית כרבע שעה , שלא יגמרו המים .
אם חסר מים להוסיף מהקומקום רותחים עד גובה הקציצות , לא הרבה .