טעימות כמה זמן צריך לעשות אידוי כדי שזה מוכן? וגם אני הולכת להכין כמות ולהקפיא- לא רלוונטי הסיבה. אשמח לדעת כמה זמן אחרי האידוי אפשר להקפיא ומה הדרך הכי טובה להפשיר אחכ תודה מראש
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באפריל 2021 בשעה 17:22
לאדות עד שרך ואפשר ממש למעוך. תני לזה להתקרר לטמפרטורת החדר ואז תחלקי למנות קטנות ותקפיאי. ככה שכל פעם תפקידי רק מנה קטנה. עדיף להעביר אותה למקרר ערב לפני שאת רוצה לתת ואז להוציא לשיש שיתחמם לטמפרטורת החדר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באפריל 2021 בשעה 17:23
תפשירי... לא תפקידי 😅
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באפריל 2021 בשעה 17:25
טלטול תודה רבה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באפריל 2021 בשעה 17:26
יש לך מושג אם יש ירק מסויים שאסור להקפיא?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך