כן בדיוק הכנתי אתמול של קרין גורן
https://www.carine.co.il/foody_recipe/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F/
משתמשת פורטי15 באפריל 2021 בשעה 08:12
הפחתתי מעט מכמות הסוכר כי גם האינסטינקט פודינג מתוק. שמתי 250 גר' במקום 300 (כי אצלינו לא אוהבים מאוד מתוק).
וגם אפשר להכין אותה בלי הצימוקים אם לא אוהבים.
משתמשת פורטי15 באפריל 2021 בשעה 08:14
איך יצאה?
משתמשת פורטי15 באפריל 2021 בשעה 08:16
אההה מכירה את העוגה הזו, אבל היא מוזרה קצת.. אין לה צבע שחום כזה למעלה