התפחת בצק לילה במקרר משהו עשתה פעם? 1.מה זה עושה? אני לא אוהבת לחם ממש אוורירי.. 2.איך משאירים את הבצק במקרר פשוט ככה בקערה ולכסות בניילון נצמד? 3.כשמוציאים בבוקר צריך להתפיח שוב? אם כן כמה זמן? מדגישה שאני לא אוהבת אוורירי מידי אני אוהבת יותר לכיוון של הדחוס/גומי מי שמבינה
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2021 בשעה 20:50
אם את לא אוהבת אוורירי, עדיף לא להתפיח במקרר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2021 בשעה 20:50
בדיוק מה שאמילי כתבה:)

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך