
משתמשת פורטי11 באפריל 2021 בשעה 19:27
מאפינס תפוחי אדמה רכים וטעימים ממש.
קל להכנה מאד.
מתכון של ניקי ב
ממליצה להכפיל כמויות ולהקפיא
מתאים לארוחת ערב או בוקר וגם לפעוטות.
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 ביצים
בצל
2 כפות גדושות גבינה לבנה 9%
50 ג’ גבינת פרמזן
50 ג’ גבינה צהובה
3 כפות קמח
כפית מלח
הכנות:
1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים לסנן אותם ולמעוך למחית חלקה.
2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לתפוחי אדמה.
3. להוסיף את הביצים גבינות קמח ואת המלח.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. למלא את השקעים עד הסוף לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב, המאפינס קצת מתבקעים בחלק העליון וקצת מאבדים מהנפח.
בתאבון אהובות💕😊
אוכל

💬6 תגובות👍4 לייקים