מאפינס תפוחי אדמה רכים וטעימים ממש. קל להכנה מאד. מתכון של ניקי ב ממליצה להכפיל כמויות ולהקפיא מתאים לארוחת ערב או בוקר וגם לפעוטות. מרכיבים: 3 תפוחי אדמה בגודל בינוני 2 ביצים בצל 2 כפות גדושות גבינה לבנה 9% 50 ג’ גבינת פרמזן 50 ג’ גבינה צהובה 3 כפות קמח כפית מלח הכנות: 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים לסנן אותם ולמעוך למחית חלקה. 2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לתפוחי אדמה. 3. להוסיף את הביצים גבינות קמח ואת המלח. 4. לחמם תנור ל 180 מעלות. 5. למלא את השקעים עד הסוף לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב, המאפינס קצת מתבקעים בחלק העליון וקצת מאבדים מהנפח. בתאבון אהובות💕😊
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍4 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2021 בשעה 19:28
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2021 בשעה 19:30
ניקי הזו אין דברים כאלה!!!!!! נראה אששש יעליי יאלופה😘😘😘
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2021 בשעה 19:38
🤩🤩🤩🥳🤩יעללל נשמה מההמממתתתת נראה מושלםםםם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2021 בשעה 19:39
אין על ניקי ב הלחמניות בשר. תנסו ותעופו !

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך