☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 764683
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 13:00
שבוע 39 יירדתי כמעט קילו אחד משקילה אחרונה האם זה הגיוני
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 13:11
את נשקלת בלי בגדים?
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 13:26
כי העובר נשען על הקיבה ואין מקום להרבה אוכל... במקרה שלי הוא נשען לי על החמצן 😂 כבדדדד
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2019 בשעה 09:37
עזרה דחוף אהובותת(סליחה יש תמונה).. היי תגידו זה ניראה לכן שלשול?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 בדצמבר 2019 בשעה 15:46
העמסת סוכר 100 תוצאות מישהי יודעת אם זה סכרת?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2020 בשעה 21:46
אירוע היי בנות כולם מסביב רוצים לעשות סוגשל אירוע (במסגרת ההגבלות כמובן) ההורים שלי, בעלי.. מפגש משפחתי שכולם יכירו את הקטנה (שתצא בריאה ושלמה בעזרת ה') אני שבוע 39 עכשיו וממש ממש לא בעד. לא אוהבת "אירועים" בכללי ולא רוצה בעיקר שיתחילו להרים אותה או לגעת בה יותר מדי במיוחד בתקופה כזו והרי לא חסר אנשים חסרי טאקט שמסוגלים לבוא ולהרים ואני מפחדת שכבר לא יהיה לי סבלנות להגיד לא להרים או שמישהו יגיד יאללה מה הבעיות שנרים וכאלה... מה אתן עושות במצב הנןכחי אחרי הלידה? מתי בערך אנשים שואלים מתי אפשר לבוא? אני מבחינתי פשוט שיראו אותה כשנחפגש מתישהו...חגים או פארק או אנאערף .. מה אומרות? מה אתן עשיתן?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
26 בינואר 2021 בשעה 12:25
היי בנות זקוקה לעזרה מנסיונכן 🙏 הבת שלי בת 9 חודשים. מתפתחת יפה, מחייכת, ממלמלת חופשי ומגיבה לשם שלה. אבל שמתי לב שכשהיא רואה אנשים אחרים, בהתחלה היא לא מישירה מבט לאותו אדם. לא מסתכלת בעיניים. זה יכול להיות כל בוקר כשאני מביאה אותה לגן (אני יודעת שטוב לה בגן ואני מקבלת תמונות וסרטונים שהיא צוחקת מחייכת) וגם כשהיא רואה את המשפחה המורחבת. למה זה? האם עליי לדאוג או שהיא פשוט תינוקת ביישנית וסגורה? אולי זה בעקבות הקורונה והסגרים? תודה :)
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
8 בספטמבר 2021 בשעה 17:15
מישהי יודעת אם חוקן עוזר בירידת משקל? **חודשיים אחרי לידה ואני שוקלת 49 ,נשאר לי עוד 6 קילו לחזור למשקל שהייתי , ואני בדיכאון שאני לא מצליחה לרדת את ה 6 הנותרים 😭 מישהי יודעת אם יש כדורים שעוזרים לרדת במשקל ?
מדברים על הכל
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2021 בשעה 15:48
שלום לכולם שבוע שביעי מתרגשת ❤️
משוערות יולי-אוג׳ 2022
💬
1 תגובות
👍
6 לייקים