גבינה בולגרית.. קראתי במסמך הרשמי של משרד הבריאות ואין תזכורת לגבי סכנה בגבינות הנמצאות במים כמו בולגרית.. ממש בא לי 😭😅
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 16:59
אני אוכלת חופשי בולגרית חחחחחח לא יודעת מה זה השטויות האלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 17:01
מבין הגבינות המיוצרות מחלב מפוסטר כדאי להימנע מגבינות בשלות (גבינות עובש) כמו ברי, קממבר, גורגונזולה ורוקפור. כמו כן כדאי להימנע מגבינות כמו פטה, צפתית ובולגרית בשל ההשריה במים שעלולים להכיל חיידקים. את כל הגבינות הללו אפשר לצרוך לאחר בישול יסודי.  
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 17:01
https://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/during/Pages/food_safety.aspx
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 17:01
מתוך האתר של משרד הבריאות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך