גבינה בולגרית..
קראתי במסמך הרשמי של משרד הבריאות ואין תזכורת לגבי סכנה בגבינות הנמצאות במים כמו בולגרית..
ממש בא לי 😭😅
הריון ולידה
💬9 תגובות👍1 לייקים
תגובות (9)
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 16:59
אני אוכלת חופשי בולגרית
חחחחחח לא יודעת מה זה השטויות האלה
משתמשת פורטי8 באפריל 2021 בשעה 17:01
מבין הגבינות המיוצרות מחלב מפוסטר כדאי להימנע מגבינות בשלות (גבינות עובש) כמו ברי, קממבר, גורגונזולה ורוקפור. כמו כן כדאי להימנע מגבינות כמו פטה, צפתית ובולגרית בשל ההשריה במים שעלולים להכיל חיידקים. את כל הגבינות הללו אפשר לצרוך לאחר בישול יסודי.