☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 759755
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 15:02
נירולוג ילדים פרטי אשמח לשמוע המלצות
אמהות
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 15:08
דר דיקמן מירושלים
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2018 בשעה 05:37
חופשת לידה היי שאלה, בנות שעובדות בחברת ביטוח או במשרד שיש להם שם תמונות בלוח וכל מיני שטויות האם אן לוקחות איתכן כשתעזבו ותצאו לחופשת לידה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2019 בשעה 08:33
#בוקר טוב לסוף שאין לו סוף# ככה זה שבוע 40 כל יום בו הוא יותר ארוך מהקודם... אבל כבר מכירה את זה מההריון הקודם אז אבטיח שתחליט לצאת אנחנו פה מחכים מאוד♥️♥️
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
31 ביולי 2019 בשעה 18:18
בדיקת מי שפיר מאוחרת בנות, מתחילת ההריון כל הרופאים המליצו לי על מי שפיר וממש לא רציתי לעשות. ועכשיו מישהי בעבודה הלחיצה אותי אבל אני כבר בשבוע 26 והבנתי שאי אפשר כבר לעדות את הבדיקה עד שבוע 32 וזה כבר פרוצדורה אחרת... בחדר לידה. האם מישהי עברה את הבדיקה בשלב הזה? אני נורא מפחדת.
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2020 בשעה 00:57
ילדתי😍😍🤗 אז אחרי הריון לא קל שכלל בחילות והקאות עד חודש חמישי ואז צרבות שנגמרו רק אחרי הלידה, חשש ללידה מוקדמת עקב צוואר רחם מקוצר, חשש לסכרת הריונית ובסוף משכנו והגענו עד שבוע 40 עם צירים מידי פעם שעבדו עלי כאילו אני מתקרבת ללידה החלטתי שאין לי עוד כח. ביקשתי מהרופא בביקור במרפאה שיעשה לי סטריפינג, הוא עשה וציין שאני כבר בפתיחה 2.5 ותנאים מעולים ללידה. איך שיצאנו מהמרפאה התחילו לי כאבי גב באופן רציף שתוך כשלוש שעות הפכו לצירים דיי סדירים, משכתי עוד קצת בבית תוך כדי סיבובי אגן כדי לנסות לקדם עיניינים... בשתיים בלילה בעלי נרדם אחרי יום ארוך... נתתי לו לישון שעה ובשלוש הערתי אותו סיימנו לארוז את התיק ללידה ויצאנו לבית חולים. במיון אמרו לי פתיחה 3.5. בשעה 6 בדקו שוב פתיחה 5. הצירים היו נסבלים אז חיכיתי קצת עם האפידורל... בשבע כבר היה הרבה יותר כואב... פתיחה 6 ויאללה לחדר לידה לקבל אפידורל. בערך בשמונה קיבלתי את האפידורל. ואז הפתיחה נעצרה. בשתים עשרה בצהריים פקעה לי את המים... ועדיין שום התקדמות בשתיים קיבלתי פיטוצין ואז התחילו צירים סדירים ורציניים שהובילו לפתיחה מלאה עד השעה 3 וחצי. ברוך ה פחות מעשר דקות של לחיצות והתינוקי היה בחוץ!! במשקל 3054 גרם אגב הוא נולד ביום הולדת של חמי וזה הנכד הראשון שלו! ממש מרגש!
הריון ולידה
💬
14 תגובות
👍
6 לייקים
משתמשת פורטי
18 ביולי 2020 בשעה 01:43
סיפור לידה היי בנות ככה בא לי לספר לכם את החוויה שהייתה לי .. האמת שהתחיל מירידת מים ביום שני ב7 בערב קצת תחושה מוזרה כאילו מישהו במקומי עושה פיפי בגוף שלי.. בקיצור התקשרתי למוקד אמרה זה ירידת מים ולנסוע לבית חולים.. הגענו לבית חולים עשו לי בדיקת פאפ ומשטח לצוואר רחם ואכן ירידת מים בלי פתיחה וצוואר סגור.. יאללה לאישפוז.. כל הלילה של שני כאבי בטן כמו מחזור אבל לא עוצמה מטורפת.. יום שלישי ביקור רופאים פתיחה 1 .. יפה לאט לאט .. אומרים לי תחליטי זירוז או להמשיך לנסות טבעי ולאחר התייעצות קלה החלטנו להמשיך טבעי ויאללה ממשיכים.. יום רביעי לאחא לילה עם צירים באמת שהייתי בטוחה שיש התקדמות אבל פתיחה של 1.5 ובצהריים בביקור רופאים מחליטים על זירוז בגלל החדש מזיהום.. הבנתי שצריך לזרום הרי בסופו של דבר אי אפשר לתכנן יותר מידי ומאותו רגע הלידה שלי הפכה להכל ובעיקר הכל סביב "אני זורמת". יום רביעי ב7 בערב נכנסת לחדר לידה מתחילים זירוז פיטוצין ואני לתומי חשבתי שזה הולך באמת לזרז משהו אבל לא כי הכל יכול לקרות.. אחרי 7 שעות עם פיטוצין בלי אפידורל עושים בדיקה ועדיייןןןןן פתיחה 1.5 לא זז לשום מקום רק כאבים.. מחליטה לקחת אפידורל וזה היה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי !! קצת לישון!!! בבוקר בחמישי עדין אין שינוי מתחילים לזרוק לי את המילה קיסרי.. מסתכלים אני ובעלי אחד על השניה ואומרים הכל טוב אם צריך זה מה שיהיה הרי באנו בשביל לצאת 3 בריאים ושלמים. חמישי בבוקר פקעו לי את המים ומשם הכל התחיל לרוץ.. תאק פתיחה 2 .. כל שעה יש פתיחה של עוד ס"מ .. 3 בצהריים אומרים פתיחה מלאה אבל הראש עדין לא עבר את הספינות אמרו תסתובבי על צד שמאל זה ימשיך לרדת לבד .. כנראה שהוא לא אהב את צד שמאל ופשוט חזר חזרה למעלה .. נתקעתי על פתיחה 9 בערך 3 שעות.. ואז הצירים כבר נגמרו אמרו חייב קיסרי חירום.. מסתכלת על בעלי ושוב אמרנו זורמים כי יוצאים מפה היום 3 בריאים ושלמים.. נכנסת לקיסרי חירום ומה ששבר אותנו שבעלי לא נכנס לקיסרי חירום כי אסור.. אבל למדנו לזרום ובסופו של דבר יצא הקטנצ'יק אחרי 72 שעות מתחילת ירידת המים ותחילת לידה פעילה 24 שעות.. וואלה היה קשה כי עברנו בלידה אחת כלכך הרבה.. ברוך ה' הוא בריא ואני מחלימה ולאט לאט מבינים שזה מה שהולך להוביל אותנו כל החיים "אנחנו זורמים" .
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוגוסט 2020 בשעה 21:42
יש דבר כזה פיטמה סדוקה בהריון? כל ההריון יש לי כאבים בפיטמה 1 ואני חושבת שזה פיטמה סדוקה יתכן? מרגישה שלא אוכל להניק בה כי היא כואבת
הריון ולידה
💬
1 תגובות