מתחילה טעימות - אני רוצה להתחיל עם קישוא - אני מאדה וטוחנת עם הקליפה? מה עם גזר גם עם הקליפה או בלי? והאם מישהי ניסתה בשיטה של ליד? אם כן, איך מגישים לו? חתוך למקלות?
אמהות
💬4 תגובות👍1 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי4 באפריל 2021 בשעה 20:56
.
משתמשת פורטי4 באפריל 2021 בשעה 21:06
מה זה שיטה של ליד? בהתחלה טוחנים להם הכל...לאט לאט הופכים להם את המרקם.
אני אישית משאירה את הקליפה של הקישוא אבל מקפלת את הגזר... בהתחלה מגישים טחון או מעוך טוב טוב!! ומנסים למשך יומים שלושה ואז עושים שילובים. לדוגמא ביום ראשון ושני את מביאה קישוא, שלישי ורביעי גזר וחמישי את עושה מהם מיקס ומשלבת עוד ירק למשל תפוא
משתמשת פורטי4 באפריל 2021 בשעה 21:15
תודה רבה! יש שיטה חדשה lead שהתינוק מוביל את הטעימה - מניחים מולו והוא מנסה לתפוס בידיים .. לא ממש מכירה לכן שאלתי חחח ..