היפהפיה האפויה 🍰😋 גם בפסח! לא יכולנו לחכות שתתקרר...🙈
אוכלאוכל
💬22 תגובות👍11 לייקים

תגובות (22)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2021 בשעה 14:42
נמסה בפה😋😋😋
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2021 בשעה 14:43
אמאלההה מתכון דחוף 😳
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2021 בשעה 14:47
בכיף שיר 😍 מתכון : להוציא מראש לטמפ' חדר 7 (אפשר גם 6 )ביצים בגודל L 750 גר' גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה גרידת לימון 4 כפות גדושות קורנפלור 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל להוריד את הרשת של התנור לשליש התחתון מתחת לרשת לשים תבנית ריקה ולמלא אותה במים מהברז. להפעיל את התנור ל 200 מעלות ,לא טורבו! לשים במיקסר חלמונים וחצי כוס סוכר ולהפעיל מהירות גבוהה עד שהחלמונים מתבהרים להוסיף גרידת לימון, גבינה ושמנת ואת היבשים ולערבב היטב עד שאין גושים בכלל. להעביר לקערה גדולה. לשטוף היטב את קערת המיקסר ולהוסיף את החלבונים,להפעיל את המיקסר וכשמתחיל להיווצר קצת קצף כמו סבון להוסיף בהדרגה חצי כוס סוכר וסוכר וניל. להגיע לקצף מבריק ויציב אך לא קשה מידי. לאחד בהדרגה (ב 3 פעמים) את החלבונים לחלמונים. לשמן היטב ! עם חמאה או מחמאה בלבד , סיר ג'חנון או תבנית יחסית גבוהה (הפעם הכנתי בתבנית פיירקס) להכניס את העוגה לתנור על הרשת 200 מעלות חצי שעה ראשונה + 160 מעלות חצי שעה נוספת. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה שעה נוספת בלי לפתוח. להוציא ולקרר לגמרי על השיש. רק לאחר מכן אפשר להוציא את העוגה מהתבנית/סיר ולשמור במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2021 בשעה 14:52
שלמות אחותי אלופה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך