☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 754082
משתמשת פורטי
29 במרץ 2021 בשעה 15:48
מישהי יודעת מה זה? קיבלתי עם ערכה ליולדת
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
2 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי
29 במרץ 2021 בשעה 16:12
אני חושבת קרם גוף,מה שזה לא יהיה זו חברה מעולה שתדעי...
משתמשת פורטי
29 במרץ 2021 בשעה 16:22
כנגד דירויים ומתאים גם לילודים. מוכרים את זה גם בסופר פארם. תקפצי תראי יסבירן לך בדיוק. חברה מעולה
משתמשת פורטי
29 במרץ 2021 בשעה 16:50
שיר תרשמי בגוגל ערכת לידה ויופיעו לך כל מיני ערכות יש למוצצים לשילב לסופרפארם
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 באפריל 2018 בשעה 04:32
כאבי גב אני מתחילה יום שני חודש שביעי ויש לי כאבי גב ממש חזקים בגב התחתון ברמה דגם קש לי לישון בלילה ולהסתובב זה התחיל עוד מתחילת ההיריון עכשיו גם מקרין לי לכיון הישבן אני עובדת בשרות לקוחות וקשה לי לשבת 8 או תשע שעות... איך אני יכולה להוציא שמירה? הייתי אצל אורטופד הוא אמר לי לסבול עד סוף הריון אין מה לעשות... תעזרו ליייי
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביולי 2018 בשעה 14:22
תפסתי אותו על חם כבר תקופה שאני חושדת בו שהוא בוגד בי יודעת שיש לו עוד טלפון הוא אומר של העבודה ממש לא מאמינה לו אבל בסדר אנחנו יחד 8 שנים יש לנו ילדה משותפת ואני בהריון חודש 5 היות אמרתי נלך לדירה שלו ( לא גרים יחד כי יש לי דירת עמיגור ויש חדר וסלון ובהמשך שנקבל עוד חדר נגור יחד כי נניסיני וממש צפוף ולא נוח) אמרתי נביא לו לאכול היתקשרתי הטלפון לא זמין כבר מאתמול יש לי מפתח דפקתי בדלת שמעתי רעש של מים אז אמרתי מתקלח מפתח בדלת מבפנים יש מפתח קבוע אז לא היית בעיה לפתוח אני נכנסת רואה נעלים של אישה וחצאית נכנסת לחדר שלו הוא גמור מת בלי בגדים יושבת בסלון מחכה שהבחורה תצא מהמקלחת היא נכנסת לחדר אני קמה לחדר היא ערומה והיא צורחת אמאא סליחה אני לא יודעת מאייפה באה לי הקור רוח הזאת שאמרתי לה תסיימי להיתלבש ויצאתי מהחדר הוא קם אליי לסלון זה לא מה שאת חושבת וכל החארטה אמרתי לו חמוד יש הבדל בן חושבת ולרואה ברוך ה' יש לי עניים שתיהיה אחלה שבת לך ולחברה שלך לא לפנות אליי לא להתקשר הבאתי לך אוכל כי חשבתי עלייך בזמן שאתה מזיין לי פה בחורה שתיהיה אחלה שבת ויצאתי מהדירה שלו הלכתי משם רצתי יותר נכון ובכיתי את חייי אני פשןט בהלם אנימרגישה זומבי תודה לה' שאני לא תלויה בו בכלום ובאמת שאני יכולה לפרנס את עצמי ולדאוג לי ולילדים פשוט תודה שפתחת לי את הענים .
הריון ולידה
💬
35 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
2 במרץ 2020 בשעה 13:04
שלום לכל הבטטות שלי!!! שבוע 18 בכל הכוח! הריון שלישי בסהכ שבוע 18. כבר עייפה באימונים. הבטן גדולה מאוד. החזה קפץ בשתי מידות.(?!) עוד מישהי איתי?
משוערות יולי-אוג׳ 2020
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
21 במרץ 2020 בשעה 09:39
ויטמין D. האם לתינוקות? יש לי את זה קניתי בהריון. האם אפשר להשתמש לתינוק?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
25 במאי 2020 בשעה 07:29
הפרשה צמיגית שקופה שבוע 18. כשקמתי בבוקר בניגוב היה הפרשה צמיגית שקופה בכמות נכבדת. האם זה באמת יכול להיות פקק רירי כלכך מוקדם?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביוני 2022 בשעה 14:16
חודש תשיעי וזהוו נגמרו לי הבגדים אין לי מה ללבושש גם הריון גם חרדית גם קיץ
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
2 לייקים