היי בנות, בדיוק הכנתי מצה ברייט (מצה עם ביצה) ותוך כדי שאכלתי בפנים בתוך המצה, היה רטוב מעט עם הביצה השאלה אם זה בסדר? כי זה עבר טיגון טוב? אז גם בפנים הוא בושל ונשרף כל החיידקים של הביצה? מה דעתכן?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות👍1 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במרץ 2021 בשעה 12:19
שמעי צריך להיות עשוי עד הסוף אבל פעם אחת סביר להניח לא יקרה כלום תהיי שקטה רק לפעם הבאה שיהיה עד הסוף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במרץ 2021 בשעה 12:31
לא יקרה כלום, פעם הבאה תטגני טיפה יותר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך