בנות היום ברוך השם נכנסתי לשבוע 16 ואני לא יודעת למה אבל אני שיא ההורמונלית עצבנית אששששש, נעלבת מכל דבר לא היה לי ככה לפני אמאלה מי שיתעסק איתי ככה אני מרגישה למה??? זה לא אמור להיות בהתחלה בעיקר?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 13:04
אני באופן אישי כל ההריון נהייתי רגישה מכל דבר כל שטות נפגעת או בוכה .. עצבנית פחות אבל אומרים שזה הורמונים . ואני בשבוע 18
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 13:05
אז אני עצבנית אש מכלום עד עכשיו הייתי סבלנית לבעלי והייתי מכורה אליו עכשיו אני לא יכולה לראות אותו מעצבים לפעמים הזוייייי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 13:08
יש ימים כאלה זה בסדר וטבעי ❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במרץ 2021 בשעה 06:59
גם לי היה יום כזה שפשוט בכיתי סתם, לא היה לי את זה בהריון הקודם ובטח שלא בשבוע 15 חחח 🤷🏼‍♀️

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי שרון חייבת לפרוק.. אני ובעלי 7 שנים ביחד יש לנו בת 6 ובן 4 עכשו אני בשבוע 36 אנחנו בערך בסדר...עד שלא, יש לו קטעים שאני תוהה מה אני עושה איתו .. זה קשה ומתסכל.. אחת הסיטואציות הקשות זה שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה ..אסביר , הרבה פעמים אני פשוט אומרת "כן" מהסיבנ שאני לא רוצה להיכנס לדרמה שתהיה עץאחר כך ..והחלטתי שלא עוד, שאני לא רוצה אז לא אתמול , היינו בירושליםעם המשפחה שלו , היה נחמד מאוד טיילנו הרבה התעייפנו מאוד הגענו הביתה ישנו לילה והיום בבוקר אמרנו שנלך לפארק או משהו נחמד ההורים שלו התקשרו שהולכים לאילת ללילה אחד ושנבוא (אנחנו מנתיבות) כל האחים שלו והכל..הוא אמר לי בואי נלך לא רציתי..הרבה סיבות עייפות , חולשה , נסיעה ארוכה שבס"כ ללילה אחד ..לא רציתי וזהו..מאז ההתנהגות שלו כאילו רעה אלי , חס טחלילה לא משהו אלים! אבל הוא אומר לי "לא הולכים לאמא שלך בחג השני " "אני לא בא לפארק תקחי אותם לבד " אחר כך אומר לבת שלי מחר אבא יקח אותכם לים אני אחשוב עם עצמי וכל מיני יציאות כאילו עקיצות כאלה..אני החלטתי שאני לא נכנסת איתו לתינוקיות הזאת אני סותמת ..הוא הלך לענינים שלו השכבתי רת הילדים שהיו שפוכים!! התקלחתי ובכיתי ובגיתי והתפללתי על לידה קלה ועכשו אני סתם במיטה ..עתובה סורי על החפירה היתי חיבת לפרוק.. מה אתן חושבות על זה?
זוגיותזוגיות
💬3 תגובות