מתארחת בערב חג ולכן רוצה להכין מראש שתי מנות לשבת ויום ראשון ( שומרים שם חג/שבת) והשאלה עם אפשר להכין מראש ארוחת פירות ( בננה תפוח עץ אבוקדו) ולהקפיא את זה? לא רוצה שהבננה או אבוקדו ישחירו? ועם כן זה לא נהיה קרח? ואז שמפשירים יש מים 🤔
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 09:13
לדעתי לא כדאי להקפיא פירות. לא ניסיתי. אני נותנת לו בשבת גרבר, או רק בננה בכפית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 09:31
שלושת הפרות שבחרת הם משחירים, ואם תקפיאי הם יאבדו מהטעם ויהיו מיימיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במרץ 2021 בשעה 11:00
אם את רוצהלהקפיא תאדי מעל מים רותחים או תבשלי בקצת מים בסיר תפוחים ואגסים. אחרי האידוי בישול תטחני ויהיה לך גרבר מושלם להקפאה. כשאת מפשירה את יכולה להוסיף קצת טחינה או ממקח שקדים וזה ממש מעדן. אותו הדבר את יכולה לעשות עם סלק ותפוח ואגס יוצא צבע מגרה ומאוד בריא. גם מעולה להקפאה אבל רק אחרי בישול או אידוי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך