☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 750471
משתמשת פורטי
24 במרץ 2021 בשעה 00:09
היי. איזה משאבה חלב טובה ולא מטורפת במחיר שלה? לוקחת תמיד מיד שרה וזה סבבה. אבל אמרו לי אולי הפעם לקנות משהו שאהיה יותר טוב מזה.
אמהות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
24 במרץ 2021 בשעה 00:59
אמדה פינס, אפשר לקנות בבית מרקחת של הקופה בסבסוד
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 בפברואר 2018 בשעה 20:38
מאוד כעוסה אשמח לעצתכן, הריון שני, ממש בתחילתו, אני בן אדם מאוד שמח טוב לב אופטימי ומעצים אחרים, מרגישה בחודש האחרון גם עם העומס שנוסף בעבודה, שאני פשוט חסרת סבלנות, יוצאת מהכלים, כעוסה מאוד, הגיוני שההורמונים ישפיעו עליי כך? מציינת שוב שזה ההפך ממי שאני.
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
1 בנובמבר 2020 בשעה 20:46
היי, מישהי כאן ניסתה את רוטס HR של אלטמן לנשירת שיער קשהההה אחרי לידה? אפשר לשמוע המלצות/חסרונות?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2020 בשעה 09:51
היוש שאלה מוזרה טיפה חח איך מורידים את הכתם של הקקי של הילד מהבגדים לא יורד לי בכביסה אולי יש משהו שאני לא יודעת משתמשת במרכך ואבקה של תינוקלין
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
8 במרץ 2021 בשעה 18:43
אמא טרייה! תינוקת בת חודש וחצי עם נזלת מאתמול בלילה, מצליחה לנשום אבל מרגישה שעם הרבה מאמצים נתתי פעם אחת בבוקר תרסיס מי מלח... היה בסדר במהלך היום ועכשיו בלילה שוב פעם מחרחרת מה עוד ניתן לעשות כדי להקל? זה עובר לבד? וכמה זמן לוקח לזה לעבור... מלחיץ קצת בגלל שממש קטנה.
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 11:44
סגננו לי הודעה יפה לשלוח בוואצפ לחברים משפחה שילדתי..בן שלישי
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 16:45
הי אמהות יקרות ,התחלתי גמילה עם הבן שלי בן 2.5 הולך לו ממש טוב בבית בקושי מפספס ומבקש כל הזמן ..הוא ממש מתלהב מזה .. אבל במעון לא הולך לו בכלל .. המטפלת שלו אומרת שהוא מפספס די הרבה ומפחד מהאסלה .. מוכר למשהי? ,ממה זה יכול לנבוע ?
אמהות
💬
2 תגובות